Pytate si zlavy?

Lucka28

Ano, ja pomerne casto pytam a vacsinou daju aspon 5% (oblecenie, sport).
Alebo ak nakupujem cez internet nepotrebujem pytat, najdem ich napriklad na: www.akosizarobitpeniaze.sk

Lulu2011

tam kde chodim casto nakupovat tak ano, mala som jeden oblubeny butik a tam som vzdy nieco zjednala, ale tu retazce ako napr. Mango a tí nedaju, ze nemozu...ale u sukromnika sa da, len treba sa opýtat

Prezyvka55

Uplne bezne, nie len v obchodoch ale aj v bankach, samozrejme nie v potravinach pokial neberies vyslovene ze niekolko kartonov niecoho, ale ked nakupis viac je tvoja hlupost si neopytat zlavu, bezne ju vedia obchodnici poskytnut skoro pri vsetkom mnozstevnom.

gffdgd

no tak to je ine ak nakupujes vela drahych veci z jedneho obchodu, to je normalne sa opytat ci nerobia nejaku mnozstevnu zlavu alebo tak. ale nieze si preide pani kupit topanky do obchodu za 20e a opyta sa "a nejaka zlava nebude?" .... ???

hlas

Ja som asi pred rokom nakupoval elektroniku v hodnote asi tisíc euro (práčka, sporák a chladnička) a som sa ich otvorene opýtal, že teda by som to vzal ale či sú mi ochotní dať nato aj nejakú zľavu. Mladík odbehol za vedúcim a prišiel, že mi dávajú, sa mi vidí 10%. Tak a obchod bol uzavretý :) ale stalo sa mi to len jediný krát v tomto prípade, inak nie.

flegma

stretla som sa s tym v relacii nakupne maniacky a tiez som pozerala, ci im to nie je blbe si este aj zlavu pytat
ja to nerobim

lilyiankaa

ja si zľavy nepýtam,lebo sa mi to zdá čudné, ale viem, že niekde sa dá vypýtať zľava tuším 10% ...jedinú zľavu, čo som si vypýtala bolo min. týždeň, keď sme boli kupovať šperky, ael to len preto, lebo sami nám poslali zľavový kupón za predchádzajúcu kúpu produktu od nich .... inak by ma to samú ani nenapadlo

kablica

tiez nechapem :-D vojdes do HMka alebo do Orsay a pri plateni povies, ze 20eur je moc, ze to kupis za 17? :-DDDDDDDDD
ja byt na mieste predavacky, tak si pomyslim, ze ti poriadne hrabe :-D