Preco ma nikto nechce a ako sa zapacit muzom

MultiLevel

Nikto ta nechce? To si sa pytala vsetkych muzov na planete? :D och....
V prvom rade je to o tvojom sebavedomi. Nie o tvojej krase. Dovolim si zo svojich skusenosti tvrdit, ze aj nie prilis pekna zena (pod tymto si kazdy predstavte co chcete), moze byt pre nejakeho muza zaujimava a pritazliva, ide vsak o to, aku mienku ma sama o sebe a co vyzaruje. Cize i toto moze byt tvoj problem....mas sa rada? Si zdravo sebavedoma?
Dalsia vec je, ci sa stykas s ludmi. Nikto, kto sedi doma a nema ziadne aktivity, sa nemoze s niekym zoznamit...takze vela sa pohybuj medzi ludmi, vzdy sa s niekym zoznamis.
To, co opisujes je velmi malo a neda sa z toho analyzovat, aky iny problem este moze byt u teba...takze skus naoisat cosi viac o sebe a ake problemy mas a mozno ti tu aj blizsie poradia :)

maslo3

Ja si tiez zhanam partnerku, ale vacsinu bab neoslovujem, lebo mi pripadaju prilis sexualne vyzyvave. Myslim tym hlavne to ako su upravene. SKor hladam nejaku rozumnejsiu, ktora sa nesnazi zaujat za kazdu cenu svojim telom.

all4u

no bud si prilis skareda, alebo prilis namyslena a neprijemna. ale ak si chces vyskusat ako zbalit chalana tak ja sa teda obetujem, odkial si?:D

Naray

Hore píšeš že o teba nikto nemá záujem, no potom nižšie píšeš že sa za tebou chlapi "pozrú až otáčajú". Myslím že to je taktiež prejav záujmu len asi nie taký aký by si chcela... K tomu ako zaujať chalana ktorý sa ti páči ma napadá jediné že sa sním dáš nejak do reči a uvidíš ako bude reagovať.

miki24

dnešným chlapom na typoch žien nezáleží až tak a pre každé dievča sa nejaký ten muž určite nájde. u mňa je to jedno, vyskúšal som si už kadejaké typy aj s menej krásnymi typmi som sa cítil príjemne. musí byť tam však aj nejaká vyrovnanosť duševnosť. pokiaľ mi napr. dievča začne ďakovať, že bol som jediný, čo som ju nezneužil a neviem, čo tak na to sa radšej vykašlem. to som tiež už zažil a rozhodol som sa radšej nechať plávať nech sa dá slečna dokopy...

novina1

No je to so mnou tak ,ze ked prejdem okolo vsetci chlapi sa za mnou pozru az tocia.Ale nikto ma nechce,som hanbliva a neprihovaraju sa mi.
Ako mozem zaujat chalana,ktory sa mi paci?Co robim zle?