Zavadzanie tamponu

piraňa

Kazde dievca, zena ma odlisnu panensku blanu. Niektora ju ma hrubsiu a mam problem aj pri samotnom pohlavnom styku a ina ju ma tak tenku ze si ju natrhne aj pri masturbacii ci zavadzani tampona a ani nezisti ze si ju pretrhla. V blane je za normalnychokolnosti medzierka aby cez nu mohla vytekat krv pri menstruacii. Aj ta medzierka je u kazdej zeny odlisna.

lenny

Mám 14 a som PANNA. Prvýkrát som si tampón zaviedla keď som mala 13 a bol to OB mini, išlo to bez problémov. Mini mi pretekal tak som začala používať Normal a nedávno som skúsila aj Super a ten išiel tiež v pohode. Nechápem keďže som stále panna a ako čítam niektoré po pohlavnom styku mali problém zaviesť si Normal :D

katka1996

Ahojte baby ja som to uš mala je to v pohode, a vyem vam odpovedat na každu otazku ak sa chcete niečo spitat napište my na nic na pokeci katka1996@azet.sk aj rpčku poradím

princeznička

Veľmi by som chcela používať tampóny, ale neviem si ho zaviesť. Skúsala som to už viackrát s Ob pro komfort aj Fine mini. Vyskúšam ešte tie Tampax s aplikátorom.
Keď sa vydám, tak s tým problém už určite nebude:-) No to je ešte v nedohľadne.

SOFFA

neviem....ale mne nerobilo problem zaviest si tampon ked som bola este panna.a to pouzivam tampony uz 12 rokov a som s nimi velmi spokojna.komu co vyhovuje.som na nich zvyknuta citim sa super ani neviem ze nieco mam,nic mi nezavadza,mam pocit staleho bezpecia.ale co vyhovuje jednemu nemusi druhemu.