Vztah len na leto - problem

Príspevok v téme: Vztah len na leto - problem
Hententam

Najskor vysvetlim moju situaciu. Pracujem v usa v detakom tabore a stretol som tu jednu slecnu z ruska a dali sme sa dokopy. Su tu pravidla ktore musime dodrziavat - nikto nas nesmie vidiet. Uz nas skoro kvoli tomu vyhodili takze teraz si musime davat este vacsi pozor.

Zo zaciatku na nej bolo vidno ze robila vsetko preto aby som si ju vsimal. Sama mi to povedala. Teraz je to tak ze ma kludne necha cakat kym si ona dokonci svoje veci a az potom sa mi zacne venovat. Ona vzdy po robote ide do fitka a ja na nu vzdy cakam. Ja s tym problem nemam ale ocakavam to iste aj od nej. Skusal som jej to povedat ale zostala na mna nasrata.

Ona si absolutne nevazi co pre nu robim. Zo zaciatku ked som jej napr. nieco kupil videl som na nej, ze bola stastna. Teraz absolutne nic. Povedal som si ze uz nema vyznam jej nieco kupovat lebo si to vobec nevazi. Dalsia vec je ta ze sme mimo civilizacie takze je tazke zobrat ju niekde mimo kempu Auto ma stoji asi 50usd na vecer a milionar nie som takze si to dovolit nemozem. Spravil som to raz a druhy raz som zohnal odvoz a v restike som nechal 50usd. Len tak sa prejst nemozme ist lebo je zima.

Okrem toho ma robi ziarllivym. Vie ze to neznasam ale stale to robi. A ak ja dam nejak najavo ze sa mi to nepaci - napr. ze ododem z miestnosti tak je na mna nasrata.
Je to vztah len na leto takze nema zmysel to ukoncit lebo obaja sa tesime na spolocne cestovanie po usa po skonceni roboty. Mame zabookovane hotely spolu (a s par dalsimi kolegami z roboty - My dvaja budeme mat samostatnu izbu).
No a moja otazka je co mam robit aby si ma zacala znova vazit ako na zaciatku? Ked chce tak je to s nou super ale niekedy sa naserie pre uplnu hovadinu.

Teraz som napisal len zle veci. Samozrejme ze je nam spolu aj super a vididno to na nej len ma niekedy vie neskutocne vytocit. A este jedna dolezita vec - pred tym ako ma stretla bola panna

tak dufam, ze ste to docitali az sem... :P

Agnes998

Skus sa s nou otvorene porozpravat o vasom vztahu, co od neho cakas ty a co ona. Mozno budes prekvapeny lebo sa mozno dozvies ze ona vas vztah vobec neberie tak ako ho beries ty. Keby ste sa lubili, tak by ste nasli riesenie ako spolu ostat aj po lete, neboli by ste prvy ani posledny internacionalny pomiesany par. Najlepsie riesenie je teraz otvorene sa porozpravat a vsetko si vyjasnit. Spytaj sa jej, preco sa chova tak ako sa chova a povedz jej, ze ti to ublizuje. Ona ti mozno povie co ublizuje jej na tvojom spravani a nejak sa snad dohodnete.

sampon

kasli na nu. Nestoji za namahu. Asi ma predstavu, ze je nieco extra. Zeny potrebuju putat pozornost na seba niecim za kazdu cenu.

Hententam

Pre mna to nie je vztah len na leto. Pre mna je to nieco viac. Lenze viem, ze to skratka nema buducnost a ja s tym nic nespravim proste to skonci. Ja by som bol radsej keby to pokracovalo ale skratka sa to neda.

Alenka191994

Keby aj ona chcela vzťah LEN NA LETO, tak by bola s tým chlapom s autom a kávou, kedže od vztahu na leto sa vela nečaká, bola by to pre nu vyhodnejšia voľba ako ty.

Agnes998

No zeny malokedy chcu vztahy len na leto a o to viac, ak s tebou prisla o panenstvo a teraz vidi, ze pre teba je len docasna. Ci aj preto sa nemsti. Mozno si v duchu planovala uz vasu spolocnu buducnost, neviem, ale to je take typicke pre zeny. Ty ju mas len na kratko a preto je dost mozne, ze pojde za inym ak si bude mysliet, ze ten to s nou mysli vazne. Hovorim ti teraz to, co by som aj ja urobila v jej situacii na jej mieste, lebo ja by som tiez nechcela vztah len na leto.

Hententam

Airam54321: ak ju zacnem ignorovat tak pojde za inym len preto aby ma nastvala - je tu jeden amik s autom (co je tu obrovska vyhoda), co jej kazdy den kupuje kavu z dunkin donuts (100x lepsia kava ako si varime tu) a neche po nej peniaze. Vidno, ze po nej ide a posledne co chem je aby s nim stravila viac casu. Travi s nim nejaku tu hodinu denne v robote a ak by s nim travila aj jej volny cas mohlo by to zle dopadnut. Ale na druhej strane odmietla jeho pozvanie na rande...

Agnes998: obaja vieme, ze to je len na leto. Popravde nepytal som sa jej na to, co od toho ocakavala na zaciatku. Ja to rozoberat nechem a vzdy ked s tym zacne tak sa ju snazim mierne odbit aby na to nemyslela - na konci leta sa rozdelime a nikto na tom nic nezmeni takze nema zmysel nad tym rozmyslat. A spytam sa jej co od toho cakala

Agnes998

A ona vie, ze je pre teba vztahom len na leto, ci vedela to, ked ste si spolu zacinali? Zeny vacsinou nechcu prist o poctivost s niekym, pre koho su len docasne spestrenie sexom. Ja jej do hlavy nevidim tak neviem o co jej ide, ale toto je dolezite, ci to vie ci vedela. Mozno od toho cakala normalny vztah aj do buducna a teraz je sklamana a preto je tak protivna.

Airam54321

Už len to že si to prestala vážiť je smutné koľko žien by za väčšiu pozornosť vraždili.. Skús ju aj ty niekedy kvazi \"ignorovať\" alebo si tiež dorob svoju prácu a nech si počká aj ona (to že je žena neznamená že musí mať vždy pravdu a že sa musí za všetko urážať a vždy je chlap ten zlý nech správy hocičo)--> nieje predsa princezná ktorá by to neprežila... Problém je v tom že si už na to zvykla a teraz to berie ako samozrejmosť ukáž jej že to tak nieje ;-)