Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
vystresovaná

Ahojte, potrebujem pomoc.. Na začiatok len toľko, že blbé poznámky si nechajte, aj tak mám už veľa stresov..

Mesiac dozadu som spala s priateľom (predtým panna), samozrejme sme mali kondóm (nebol deravý/lacný/po záruke), akurát že som pila tak si nepamätám či sa priateľ spravil alebo nie, bola to také narýchlo..
Dva dni na to som dostala menštruáciu (načas), to znamená že to predtým boli ešte aj neplodné dni..

V priebehu mesiaca sme to skúsili ešte raz (cez moje plodné), opäť s kondómom, lenže akosi nebol vzrušený zrazu a kondóm sa mohol zošmyknúť, tak sme radšej prestali, nespravil sa. Odvtedy mi to robil len rukou, nič mi tam nezaniesol samozrejme..

Dnes mi mešká menštruácia presne týždeň, neviem čo mám robiť lebo predvčerom som ešte mala pms, takže by mala prísť.. Mohla by mekať len zo stresu? A ešte som čítala že sója zvyšuje hladiny estrogénu (predlžuje cykly), ja som za mesiac vypila asi 4 litre sój.mlieka (mám alergiu na normálne, tak som prvý raz skúsila sóju), mohlo by to byť aj z toho? Má niekto skúsenosť? Nechcem sa zbytočne plašiť a ísť si kupovať test, ale týždeň je podľa mňa celkom dosť. Vďaka za prečítanie a prípadné rady.

vystresovaná

Sewie, ďakujem veľmi pekne, som rada že nie som jediná čo sa jej niečo také stalo..

Už som si sľúbila že nikdy viac piť predtým, hento bola výnimka (priateľ mal 18ku - ja budem mať o 3 mesiace) a prišlo to tak celkom spontánne.

sewie

Ahoj,

presne poznam tvje pocity-mne sa stalo nieco podobne. Bola som panna, prvy sex a hned mi to meskalo a ja som sa bala a skusala asi 3 testy, nakoniec menstruacia prisla a bol klud. Podla toho ako to opisujes tehotne nebudes:), jedine ze by si si fakt nieco podstatne nepamatala ale na to je len jedna rada-spytaj sa priatela...inak musis sa hlavne ukludnit, lebo cim viac sa budes stresovat, tym je mensia pravdepodobnost ze sa ti dostavia. Mne vtedy meskali kvoli stresu-stahovala som sa z jednej krajiny do druhej a menstruacia mi meskala asi 6 tyzdnov! tak si predstav ten stres:D...inak kup si caj z mysieho chvosta! kazde rano na lacno jednu salku-chuti to hnusne , ale do mesiaca sa ti menstruacia dostavi...mne to tak pomohlo uz dva krat...alebo niekedy ked mi to meska , pijem vecer cervene vino a rano to uz je vybavene:D...ale nechcem ta navadzat na alkohol-takze ten caj-stoji par korun:)