Botox neúčinkuje ako má

Príspevok v téme: Botox neúčinkuje ako má
kráska.

Ahojte, chcem sa opýtať niekoho kto má skpsenosti. 4 roky si dávam pichať botox medzi obočie kvôli vráskam. Po prvý krát mi absolutne nezaúčinkoval. Vrátila som sa k doktorke a pichla ma ešte raz. Našťastie druhý pich bol zdarma..potom po pol roku som išla a účinok vydržal 3 mesiace. Všade sa píše, že sa účinok predlžuje ale u mňa to neplatí. Už by mi malo vydržať ROK ale ja po 4 mesiacoch normálne viem zvraštiť obočie. Proste by som musela chodiť každý pol roka, čo ale stojí dosť peňazí.

Preto by som chcela vedieť, prečo to u mňa nefunguje. Doktorka povedala, že mám silné svaly a že sa s takým nestretla. Pritom je odborníčka, ampulku predo mnou otvára čiže nemôže byť roztok ani zriedený. Skúsila pichnuť do 4 bodov, nabudúce do 6-tich bodov a stále to pôsobí tak krátko.

Prečooo ?

ps: mám 38 rokov a tie vrásky mám dosť výrazné a každý sa ma pýtal, prečo sa hnevám, čo som zamračená a pod..proste len aby ste vedeli, že som neni rozmaznaná slečinka, ale okolnosti ma donútili

RNG

Neexistuje ziadna odolnost na botulotoxin, len rychlejsia regeneracia znicenych nervov. A to tu nazyvate "neucinnost"

RNG

Zialbohu botulotoxin, co je jeden z najsilnejsich nervovych jedov na svete, (nechapem ako ho mohli schvalit), sa obcas nevyplati, napr moze sa ti stat, ze ti permanentne poskodi nervy vo viecku a budes chodit s poloprivretym okom. To uz potom bude naozaj krasne, vsakze.
www.rxlist.com
To platiaj na mensie, kozmeticke davky
www.rxlist.com

Lulu2011

hehe, ze drakuloterapia, tusim Krainova si to teraz davala

mne sa baby inak pozdava aspon co citam ta kyselina hyaluronova, len to je este drahsie tusim ako botox

Lulu2011

kráska kolko to stalo? dik, akurat som citala o tom, ze to niekomu nezabera, uff tolko e na to vyhodit a nic, by ma to teda pekne nastvalo

karolinka122

ja som bola na drakuloterapii /vypln vlastnou krvou/ a bola som sklamana, spokojna tak tyzden, potom uz nie, dala som zato 150 eur, robila kruhy pod ocami, nosovoustne vrasky a medziobocie.

karolinka122

ja osobne som este nebola, ale uz by trebalo, kamaratka bola raz a vobec jej to tiez nezaucinkovalo, ani na 3 mesiace, vraj sa to tej doktorke este nestalo taky pripad...ktovie... skus mozno zmenit lekarku, dat si ju v pripade, zeby to nezabralo kyselinu hyaluronovu vypln. dost si zeny chvalia radiofrekvenciu, vraj to uzasne zabera..