Cviky na brucho zadok stehna

Príspevok v téme: Cviky na brucho zadok stehna
asdfjklô123

Prosim je tu niekto kto schudol pomocou cvikou ? Ja mam 21 rokov a 70 kil, ludia mi vravi ze neveria mi ze mam tolko,ale ja si to uz zacinam vsimat mam brucho ako tehotna zadok a stehna tiez dost velke :( Vsetko mi to ide do tychto troch oblasti . chcem zacat cvicit a chcela by som vediet cim je dobre zacat,kedy zacat,kolko minut denne a ktore cviky najviac pomozu na schudnutie a spevnenie. Chcem behat,korculovat,skakat na svihadle a samozrejme nejake tie drepy a brusaky, pomoze mi niekto ? a sledoovat videa cez youtube ma nebavi .

m8

20% robí cvičenie 80% strava. na začiatok si zmeň porciu jedla. jedz tak, aby si nebola hladná, ale neprejedať. obmedz sladké, pečivo, cestoviny, alebo skús delenú stravu. tj bez prílohy. veľa pi tekutín nesladené vody alebo čistú vodu. ráno, dopoludnia, pred obedom (aj menej zješ) po obede...veľa zeleniny, ovocie dopoludnia.
cvičenie:
aspoň 20 minút steper, beh, alebo bicykel, potom malým závažím ruky, nohy a nakoniec brucho. len kmity. nemusíš sa dvíhať až hore. posilňovať svalstvo dovtedy, kým nezačne páliť. potom vymeniť cvik a zas sa vrátiť k tomu istému. hovorí sa tomu série. 1. séria 20(alebo koľko zvládneš, do pálenia) brušákov, potom ruky 1kg činkou na triceps 10x, zase 2. séria brušákov opäť...ťažko sa mi to píše takto, cvičiť hlavne treba aj preto aby si nebola ochabnutá, aby koža nevysela, ty nie si moc tučná. len uprav stravu internet je toho plný :) skús aj stránku chudnutie-ako.sk žiadne tabletky, žiadne zázračné koktejly, len zmena jedálnička

asdfjklô123

tak vam dakujem,nemam kondicku vobec,ale najhorsie je ze sa stale vyhovaram na to ze nemam cas,kedze tento tyzden mam nocnu pol dna spim a zase idem do roboty ale uz som odhodlana a zacnem,nech som do dalsieho leta tip top :)

asdfg123

ja som iba behaval(80 min vkuse, to som mal uz ale kondiciu) + zdravo sa stravoval a stacilo to. hlavne sa nenechaj na zaciatku odradit(asi sa chvilu nevaz, lebo budes nervozna, ked nahodou nebudes chudnut) a stane sa pre teba z toho zvyk.

pochopil som to tak, ze nemas kondiciu, takze zaciatok bude pre teba tazky - nedaj sa odradit a postupne sa budes zlepsovat a uvidis aj vysledky....nechapem, preco ludia vzdavaju svoje ciele s chudnutim. ja som sa poctivo stravoval a sportoval a furt som videl zmenu - staci byt cielavedomy.

hlavne treba aj oddych a odporucam - pouzivaj nejaku klbovu vyzivu.

inac som este pouzival aj endomondo v mobile a tam ti to robi statistiky, kresli kade clovek bezal,.... takze aj to bola pre mna taka motivacia.

matway

Všetko si už napísala za ostatných, čo by sa mali vyjadriť. Behať, korčuľovať, skákať, brušáky, dieta, drepy, bike, nežrať...a hlavne najdi si na to partnerku, samej sa ti nebude chcieť!!!