Rozstiepene konceky

Príspevok v téme: Rozstiepene konceky
fialka12345

ahojte ludkovia. precitala som si tu zopar clankov, ale radsej napisem presne co trapi mna:) mam problem s vlaskamy. mam dlhsie hnede kudrnate vlasy. celkom pekne len konceky su otrasne rozstiepene. chcela som sa spytat na nejake rady :) pocula som vraj olivove mydlo je dobre na vlasy. ale ma niekto z vas naozaj s tym skusenosti a skusenosti s hociakym samponom ci prirodnou latkou ktora naozaj pomoze ? nech to stoji cokolvek , mam totiz aj pocit ze vlasy uz nechcu narast dlhsie. a preto si dam zopar cm ostrihat, tie spatne konce, kludne aj 5cm. len nech potom pomoze ta osetrujuca kura s ktorou zacnem .prosim poradte budem vam velmi vdacna :-*

Daduska13213

ahoj mne napríklad pomohla zmena šampónu a masky a olejček ktorý si dávam len na konči. Prestala som používať kozmetiku z drogérie a začala som používať tie značky, ktoré mávajú v kaderníctvach =) a pomohlo.

fialka12345

ahojte.. v prvom rade dakujem za rady , ale mam otazocku este. nechcela by som masku ktora vyrovnava vlasy, bola som teraz v obchodiku s francuzkou prirodnou kozmetikou a tam mi slecna dala nejake vzorky ,masiek na vlasy, no dala som si prvu , a aj mi to vyrovnalo trosku vlasy. ale to ja nechcem .pacia sa mi moje kudrliny :) dakujem za dalsie rady :)

redka

Este takto... Konceky ti nic nesceli... Na to jedine noznice... Ale po tejto maske budes mat krasne vlasy... Popozeraj na nete recenzie..

redka

Skus masku "gelatin hair mask" ktoru si sama doma vyrobis za par supov... Ja som zatial skusila raz a zda sa ze to funguje.. Len som prvy raz nedodrzala postup... V nedelu skusim zas ;)

Majli

Milá fialka,dnes existuju rôzne séra na konce,ktore dokazu spojit rozdvojenné končeky,,,ale je potrebne ich použivať pravidelne,,skrátka končeky sa spoja vždy po nanesení pripravku, odkial pochadzaš??? Nieje v tvojom okolí kadernictvo,ktore pracuje s kozmetikou JOICO? Z tejto značky ti vrelo odporučam 4krokovu Kpak kuru na vlasy,vlasy posilni,zcelí,vyživí do hlbky ,su krasne,lesklé... A dokonca z tej značky je aj serum na zcelenie rozdvojenych končekov :) Ak by si chcela napiš mi: -- Mail odstránený --