Krvácanie z močového mechúra

Príspevok v téme: Krvácanie z močového mechúra
Roxy.rub

Ahoj, mám 20 rokov a mojím problémom je masívne krvácanie z močového mechúra aj mimo močenia. U urológa som bola, prišiel k záveru, že mám silný zápal a predpísal mi antibiotiká 10 tabletiek/5 dní. Moja obvodná doktorka s tým moc nesúhlasila, pretože podľa rozboru moči tam neboli baktérie, ktoré by tam pri zápale vraj byť mali, pred tým som necítila žiadne pálenie pri močení, nemala som teplotu a všeobecne žiadne iné príznaky. Našli len masívnu záplavy erytrocytov, nič iné. Obliekam sa poriadne, neprechladla som, nemala som pohlavný styk ani som sa nekúpala na žiadnych "pochybných" miestach. Antibiotiká beriem už 4 deň a krvácanie neprestáva, dokonca by som povedala, že sa zhoršuje. Naozaj to je silný zápal? Nemohol sa urológ len zmýliť? Mala by som ísť radšej ešte na vyšetrenie niekomu inému? Čo by to ešte mohlo byť? Čo mám s tým robiť? Mali ste niekto už niečo podobné? Som z toho už zúfalá...

matway

Môže to byť aj signál začínajúceho alebo prítomného kameňa v močových cestách, čiže od obličiek cez močovod až po močový mechúr a nemusíš to ani bolestivo cítiť. Odiera sa o steny týchto vývodov.
Len hneď prvá veta mi nedá, že krvácaš aj mimo močenia. Koniec koncov sa z najjemnejších rôznych usadenín /piesočku/ stávajú kamienky rôznych ostrých tvarov. Inak ultrazvuk, RTG alebo sonografia nič neukázali?