Nepekna tvar

Príspevok v téme: Nepekna tvar
fialka12345

ahojte :) nevedeli by ste mi prosim poradit , ako mam konat ked nemam na tvari peknu plet ?? obcas nejake vyrazky,aj take podkozne ,ktore ked chcem dat prec , zarucene si tym nicim pokozku, plus cierne bodky samozrejme... myslite ze staci kupit nejaky peelingovy cistiaci krem a cistit kazdy den ?? bude to lepsie ?? alebo viete poradit nejake domace recepty?? dakujem velmi pekne :)

Haluzatko

zinkova mast nema ziadne take abstinencne priznaky.. je to fajn a tak isto je fajn aj kokosovy olej, zinkova mast totiz trosku vysusuje, tak z toho dovodu prestriedavam ..

fialka12345

ahojte :) dakujem za info ..ten zihlavovy cajik som hned kupila a uz pijem poctivo stvrty den a mozem povedat ze aj hned pomohol :) takze budem pit dalej . a k tej zinkovej masti , co to je zac ? nema to take ucinky ze ked ju prestanem pouzivat tak sa to o vela zhorsi, alebo ze z toho napriklad starne plet ?? :) dakujem za odpovede .. :)

Haluzatko

Dievcata. Zinkova mast! Od kedy som ju objavila, ja nemam ziadne problemy na tvari. A to som bola chorobna studovatelka zjavu a pri zrkadle som dokazala stravit aj hodinu. Teraz nic, nieje co studovat. Ale zas nie kazdy den, ona aj dost vysusuje, cize striedat to s kokosovym olejom. To su dve zazraky, ktore ma zbavili problemov s pletou. Ale zas nikdy som ju nemala v nejakom brutalnom stave.

klaudia-m

Ahoj :) tiež som mala taký problém, ale zaručene ti pomôže každý deň vypiť 0,5l žihľavového čaju..keď vypiješ viac nič sa nedeje :) ten neskutočne pôsobí na pokožku, takže ti určite pomôže..a ja som sa často vyhadzovala zo sladkého, tak som to dosť obmedzila..zbožňujem sladké, ale keď som sa videla v zrkadle, tak ma to presvedčilo, že musím niečo obetovať :D a teraz som úplne v pohode..a ešte k tomu čaju, musíš ho piť bez cukru! inak to nemá žiadny účinok..ak sa ti to hnusí, tak to prekonaj, lebo je to naozaj zázrak a časom si zvykneš ako ja :)

ajja

mam presne rovnaky problem a neviem sa ich za ziadnu cenu zbavit...trosku mi pomohlo pit viac cistej vody , viac ovocia a zeleniny obmedzit chlieb, ale nie je to ziadna slava najviac mi pomohlo pit zihlavovy caj... skus