Kŕče v podbrušku pri behu

Príspevok v téme: Kŕče v podbrušku pri behu
Martanko

Ahojte, chcem sa opýtať, či niekto nemal podobný problém. V poslednej dobe sa stal pre mňa beh utrpením. Vždy ma počas behu neznesiteľne rozbolí v podbrušku-prechádza to až do kŕčov a je mi z toho aj na vracanie. Neviem, či to môže súvisieť nejako s trávením alebo to môže mať súvis so ženskými orgánmi. Tieto kŕče prestanú po cca 10 min. a potom môžem zas pokračovať. Neviem si s tým dať rady a ak nenájdem pomoc tu, určite navštívim lekára. Tak ak by mal niekto skúsenosť budem rada keď napíše. Ďakujem :)

Ann3190

Ahojte. Mna trapi nieco podobne. Tiez behavam. Nie velmi pravidelne iba sem tam. A sem tam sa mi stane ze po dobehnuti na mna pridu neznesitelne krče v podbrusku. Akoby menstruacne krče ale hrozne silne. Casto si musim a lahnut na zem a iba vyckam kym to prejde. Po 5-10 minut je to uplne prec akoby nic. Je to divne. U gynekologa to stale hovorim ale hrozne to vsetci zlahcuju. :( Podla mna to treba riesit lekarsky. Tu nam asi moc nikto nepomoze. Treba tlacit na lekarov aby skusili nieco vysetrit!!!

Biela Kobra

Môžu to byť zrasty v brušnej dutine, ktoré sa dajú zistiť iba laparoskopickým vyšetrením. Môže ísť aj o podráždené šľachy a úpony v panve. Nepichne ťa dakedy v slabinách alebo v podbrušku, keď cvičíš na chrbte dvíhanie panvy?

Lenanka

Dobrý deň, tiež by ma zaujímalo o čo ide. Presne pri behaní mám takéto bolesti sú priam neznesiteľné - zacnu hned po dobehnuti a trvaju cca 5-10 min potom naraz skoncia akoby nic.