Neviem ci to ma zmysel

Príspevok v téme: Neviem ci to ma zmysel
kamtamcitam

ahojte, nieco vyse mesiaca sa stretavam s jednou zenou, ona to viacmenej iniciovala, ale ako to uz byva nic nie je take ruzove, ona ma malokedy cas, bud je s kamoskami alebo s ´kamosmi´ aj sama, co ma odradza, sice mi o tom hovori ale neviem, sme sice slobodni ale neviem moc sa mi to nepaci ze sa okolo nej toci 5 dalsich chalanov a neviem ci sa s nou mam dalej stretavat, vidim to na viac trapenia nez radosti, viem ze zniem ako sklesnuty chcipak ale tak zaujimal by ma nazor dalsich

xo

kamarat, zabudni nato. Je to stratena zalezitost. Nema zmysel sa trapit kvoli zene, ktora to ocividne ani nemysli vazne. Ver mi, ak to zabalis, usetris si len obrovske sklamanie ktore ta bude pri nej cakat.

three

Ona samú seba nenašla, mysli teraz na seba. Je to choré, toto správanie väčšiny žien, ja fakt neviem, ale aj muži sú takí, celá spoločnosť po väčšine. Problém je v tom, že všetci jemní, citliví a vnímaví si toho nevážia a podriaďujú sa neosobnej mase. A potom nevnímajú druhého , jeho osobu.

dfager

je irelevantne ze uvazujes ze by si s nou nieco riesil pretoze je uplne jasne ze nema o teba zaujem ako o muza cloveka..

razdva

kamo bol som v podobnej situacii a ver tomu ze casom ti to bude este viac vadit a sam vycuvas lebo ta to bude trapit..kasli sa na nu ked su jej prednejsi kamarati..ja som bol tiez podobne na tom ja som vysiel ako najvacsie hovado ze ju obmedzujem,tak ale ked som sa dohodol na urcitej hodine ze pojdeme do kina a ona sa vykaslala na mna ani vediet mi nedala a isla von s kamaratkami tak to by nastvalo kazdeho..skus si sadnut niekam snou a porozpravaj rozumne ak to nepochpi tak na nu zabudni,lebo sa len budes trapit ..

Agnes989

No ja ti poviem uprimne, kebyze sa stretavam s nejakym chlapom a uz po mesiaci na mna nema moc casu, lebo furt chodi s niekym inym von a aj s dalsimi babami, na ne si najde cas a na mna ledva obcas, tiez by mi to vadilo a tiez by som z takeho vztahu radsej vycuvala. Ked uz na zaciatku to je takto, co bude dalej? Trapenie, ako sam vravis.