Protokol Dr. Berksona

RNG

Sylimarinom sa nemozes predavkovat. Dr Berksom pouzival napr pri otrave muchotravkou hluznatou jarnou az 3200 mg sylimarinu.

pecen4578

Dobrý deňpán RNG, mam objednany pripravok kde je: Milk Thistle Extract (Silybum marianum) (seed) 525 mg,
Silymarin 420 mg + dalsie latky...v tomto protokole sa odporuca 900 mg silymarinu, v tychto kapsulich pri davke 840 mg silymarinu budem davkovat aj 1050 mg extraktu z pestrecových jadierok..nie je to už veľa? dakujem

RNG

Nuz ja sammsom mal minuly rok odstraneny zlcnik, bol plny kamenov a zacal odumierat. Ale keby som to bol vedel skor, iste by som sa pokusil aspon roznymi doplnkami na pecen tie kamene rozpustit. Mnohym ludom sa to podarilo, ked pouzili rozne doplnky na zvysenie toku zlci. Samozrejme ke mas uplne zapchate zlcovody, tak nakoniec nepomoze nic ine nez operacia alebo pokus o rozbitie razovou vlnou, hoci na pomerne pruzne zlcove kamene je toto casto neucinne.

sani

RNG ďakujem za odpoveď, písal som preto, lebo ako barborka 020 uvádza, že po užívaní ju bolel pravý bok, tak aj sa pociťujem, po užití rôznych štiav, čajov, stravy a roznych výž. doplnkov, ktoré sa uvádzajú ako vhodné pri žlčníkovej diete, že mám potiaže. Nie veľké, ale cítim sa horšie. Mám totiž veľký žlčníkový kameň.Olejové kúry nie sú v mojom prípade vhodné, skúšam čo sa dá, na operáciu nechcem ísť, môj lekár sa chytá za hlavu. Máš, prosím Ťa, skúsenosť, či je možné nejakým spôsobom bez operácie vyhrať nad kameňom?

RNG

Tazko povedatr. Zvysenim toku zlce sa zlc zriedi a tak moze ciarocne odburavat kamene.
Existuje aj tzv Liver Clense, kde zmakcenim kamenov roznymi solami a po troch dni ich vypudenie velku davkou olivoveho oleja sa tiez casto prevadza, a malokto ma s tym komplikacie. Ale ja osobne by som to asi neriskoval bez dozoru lekara.

RNG

Olinkaa, su ludia, co maju geneticky vyssiu hladinu bilirubinu a nazltlu kozu, a pricom nemaju ziadnu poruchu pecene. Ale ked si clovek precistuje pecen a berie pri rom mikrovlakniny, co tu zlc vybnesu von a nereabsorbuje sa, tak sa im aj hladina bilirubinu znizi.

olinkaa

dakujem velmi pekne za odpoved. doberiem teda co mam doma a dalsie si objednam za rok. preto som sa pytala, lebo prave z krvnych testov mi nic nezistili.. ja ale viem ze mam pecen stopercentne zamorenu.. roky som mala problemy s travenim, len som nevedela ze mam alergiu na skoro vsetko co som jedla.. takze moja pecen roky trpela.. a uz som mala taku kozu do zlta vsade a ja ze z coho som opalena... :(( a jazyk uplne biely... no a na krvnych testoch som bola trikrat!!! u roznych doktorov, a kazdy ze som uplne zdrava.. skoda reci! este raz dakujem

RNG

Pri viralnych chorobach pecene treba ten protokol brat aj viac mesiacov, na bezne cistenie od zamorenia staci 2-3 tyzdne raz do roka.
Ked mas pecenove enzymy v krvi, vies ze ti treba ten protokol brat dovtedy, kym zvysene pecenove enzymy z krvi nezmiznu, tj pecen sa odmori a zregeneruje.

olinkaa

ja uzivam tento protokol a chcem sa spytat ako dlho sa ma brat a ako casto? a ako vlastne viem ci ho potrebujem? dakujem!!