Isto to poznate...

Príspevok v téme: Isto to poznate...
beznauplna

ked vas sklame Vas vnutorny pocit na ktory sa tak spoliehate alebo dufate ,ze aj ked je okolo vas tolko veci zle = rozumovo logicky vnimate realitu,niekde naivne hlboko v sebe si aj tak myslite ze to tak nie je a ked okusite tvrdu realitu a zistite ze to co ste si nechceli o priatelke pripustit ani v najhorsich snoch ci predstavach ci v zlosti je este o dost horsie.Mate chut sa zrutit a na vsetko sa vykaslat,vsetko zrazu je iba zle a vidite cely svet cierne bez nadeje.je to hrozny pocit a verim ze kto lubil aspon raz tak naozaj a sklamal sa vie presne o com pisem.

kafe

nie nepoznam to. Je rozdiel doverovat svojmu vnutornemu pocitu (naivne si verit v cokolvek) a tvrdohlavo zatvarat oci pred tym co vidim. To sa zial zalubenym ludom casto stava, ze nevidia a vtedy to vytriezvenie byva dost zle.

somsama

ano pozname to kazdy...len je smutne ze to naozaj KAYDY pozna a naozaj KAYDZ uz zazikl sklamanie..kde je ta laska...preco sa ludia davaju dokopy ked to nikam nevedie...preco sa tolko ludi vo vztahu trapi ked maju byt stastni...naco je to dobre...vraj sa ma clovek ponaucit, zobrat si z toho vztahu len to dobre a kracat dalej svojou vlastnou cestou.

ten pocit je smutok, zfalost, nechut, velky hnev... a jediny liek na to je len ostat cakat, dufat, vyhrat nad negativitou vo svojej mysli...je to tazke, a clovek ma pocit ze je to vecnost ale bud bude bojovat alebo sa utrapi a skonci u psychologa s antidepresivami...