Páčim sa mu, no asi tomu chýba vacsia iskra

Príspevok v téme: Páčim sa mu, no asi tomu chýba vacsia iskra
Ninka11111

Ahoj, už davnejsie sa mi pacil chalan, ja mam 24r. on ma 23, sme kamarati, mame spolocnu partiu s ktorou chodime casto, najma cez vikendy von.
On je romantik snivajuci o velkej laske. Kedysi bol velmi zalubeny do jednej baby, no ona ho nechcela a dodnes na to este spomina.
Stazoval sa ze takych ako je on baby nechcu-normalnych chalanov a romantikov. Ja som mu povedala, ze mne sa aj celkom paci, na co mi povedal ze aj ja jemu ale ze niekedy je dolezita aj ta povestna iskra, aby sa dvaja do seba zalubili, cim ma nepriamo odmietol.
Nechala som to tak a dalej som ho uz brala len ako kamarata, no nedavno sa mi zacal intenzivnejsie ozyvať, zrazu ma volava von vo dvojici, boli sme v kine, vonku pozorovat hviezdy, na diskoteke chcel so mnou tancovať, sedela som mu na kolenach, daval mi komplimenty.. velmi dobre si rozumieme a nech sme kdekolvek aj s partiou, vzdy spolu kecame aj cely vecer, chodi ma vyprevadiť vzdy az domov a na rozlucku ma vzdy objime. Dokonca zacal nedavno hovorit o tom, ze ta jeho niekdajsia laska bola len taka detska hlupost, a ze radsej by chodil s niekym s kym si dobre rozumie..
No nemozem povedat ze by ma nejak balil, je taky akoby aj mal zaujem ale nie je to nic extra intenzivne, obcas ma bali a dava mi komplimenty,potom je zasa inokedy uplne normalny a neutralny..ale vieme sa spolu zasmiať a skvele porozpravat a casto si aj piseme..
Neviem co mam robit, kamos sa ho pytal ci chce so mnou nieco riesit, a on mu povedal, ze ak medzi nami preskoci nejaka iskra, ak sa to medzi nami tak vyvinie, tak ons a tomu branit nebude. ako to mam chapať?? u mna iskra uz preskocila.. :D prečo ti chlapi vzdy vsetko tak odkladaju a idu na veci tak pomaly? mam rada ked sa taketo veci riesia \\\"za horuca\\\" som trochu vasnivy clovek a tak davam casto aj najavo city a to sa mi v miunulosti nevyplacalo tak teraz to najavo nedavam, ale neviem ako mam postupovať.

m8

hmm...ešte je mlady, tebe treba takeho čo ti jasne da najavo že ta miluje, pevene objatie chlapa, pocit bezpečia, istotu v nom....nechaj ho tak..je to ešte teliatko:) ale kludne sa kamaratte:)

Ninka11111

inak chalan nema skusenosti so zenami este nemal vztah žiadny, a napriklad zase sa mi to stalo, ze choval sa uz ku mne iba ako ku kamoske že som proste necitila nejak zaujem z neho a neskor ma zase volal na jednu zabavu (je to skor ples) kde by chcel ist so mnou a este by siel jeden pár. ze vraj tam pojdeme ako partia, my dvaja a ten pár. tak ja neviem cele je to take zvlastne :D ale uz ho beriem skor ako kamarata, neviem co by som mala robit. city ani sympatie mu prejavovat prilis nechcem, on je ako vacsina ludi chce asi hlavne to co nemoze mať.

m8

prepač nie katka ninka :)

fakt netušim jak toto môže dopadnuť ak vydržíš, možno aj chalani čo ti sem píšu majú v niečom pravdu

m8

bože môj katka čo čítam akoby si mi spomienky z mojej hlavy písala :D
presne, aj mne ukázal fotku svojej starej lásky, nikdy sa s nou nestretol, len skypovali a on sa moc zalubil. tak vravel. potom mi rozpraval o chytrej zaujimavej spolužiačke....:D

ukončila som to aj preto, lebo som mala pocit, že vztah nebude vyrovnany, ak by bol. že ja v tom budem až po uši (už som city nedokázala potláčať)a budem za nim behat, robit mu psychologa, čakať, budem stale nad nim rozmyšlat čo povedal a ako rozmyšla donekonečna
aj keby som s nim ostala ako kamarátka vtedy, neviem či by som na iného pozrela a či by som bola teraz so svojím priateľom s ktorým mám perfektný vzťah a plánujeme budúcnosť

Ninka11111

ešte by som chcela doplniť že cudne je aj to, ze popri tomto vsetkom sa minule nahlas predo mnou zasnival o svojej smole na zeny, poslal mi fotku byvalej lasky ale vzapati tvrdil ze ju uz neriesi, ze to len tak spomina ked sa o tom bavime..a potom este rozpraval ze sa mu snival sen o spoluziacke z vysky na ktoru mal zalusk.. myslim,ze keby sa mu pacim mi toto nerozprava, no potom nechapem tie komplimenty a objimanie vzdy.. nie je to cudne?

m8

uffs no tak toto mi niečo pripomina..

a nedopadlo to dobre...ano čakaj ale aby si potom rok neplakala..stráž si tie city, nebuď z neho paf, buď triezva. a uvidíš no..
uplne rovnaka vec sa mi stala tiež s o rok mladšim chalanom ked som mala tak 21..raz sme sa bozkavali, inokedy sa nechcel ale chcel baliť so mnou baby a sporstosti....raz že či spolu budeme bývať, potom ma varoval aby som sa nezaľúbila, že on sa si bude dávať pozor aby sa nezaľúbil....somariny..
a zblbol ma až som to ukončila..a potom som rok sa z toho hrabala :) a teraz viem, že tak neistého chalana by som pri sebe mať nemohla..nie že neistého, skôr tým že mladý bol pre mňa. ja už som mala jasno kým on nevedel čo chce a to vôbec....

doubledog

muzsky cas plynie 6-9x pomalsie.
takze ti radim cakat.
iskra preskocila uz aj u neho, akurat tato informacia este nepresla do jeho vedomia.