Ako najst lasku

miki24

chlapi nie sú v prvom rade masochisti to je pravda. neustále prosiť nejakú slečnu o niečo a ona je i tak uzavretá tak je to veľa na koňa. to je ta ochota urobiť niečo aj pre druhého, pričom z teba neubudne, ako som písal predtým. venovať sa no tak v prvom rade pekne sa obliecť, umyť topánky, navoňať nejakým flaconom, ktorý bude i cítiť. za seba pokiaľ vidím, že niekto si dá záležať na tom tak aj ja som o dosť prístupnejší, lebo strávil veľa času a to dokážem oceniť. hlavne počúvať, rozprávať a napodobňovať gestá chlapca (negatívne gestá radšej nie) napr. v 30 sekundových až minutových intervaloch. občas i chlapca chytiť za ruku...

miki24

také vecí je poradiť ťažké, ale skús byť sama sebou ako i prirodzená. občas ukaž aj nejakú ochotu, chodievaj často do spoločnosti, smej sa, staraj sa o seba, a v neposlednom rade sa venuj chlapcovi na toľko, aby si ho získala. zase nebuď príliš pritulná, stačí len tak trochu :D proste neboj sa chlapca dotknúť, veď nie je z cukru hehe.

niki1

Ako mám šťastiu napomôcť? Viem že tak posobim ,ale som v rozpakoch ,ale hudem sa snazit.
Ako su mam ziskat chalana ,ktorý vzdy,ked prejavim záujem cuvne? A kde nie ,tak je mily ?
Ako sa mam zoznámiť alebo zblížiť s niekym? Kde uz sa budeme aj baviť spolu,qby ma chcel aspon na pár týždňov?

xXx123

niki1: Veď ako píšem. Treba sa usmiať, pozdraviť. Tváriš sa odmerane, nedostupne a to každého odradí. Tak to ani neskúsia. Povedia si - ďalšia namyslená, náročná, ofučaná fúria, škoda námahy. To je ten problém. Ty tak na mužov pôsobíš lebo nemáš dosť skúseností aj keď určite taká nie si.
Ak Ti stojí za to mať len sex, tak si daj hocikde na fórum email a ráno budeš mať prasknutú schránku ... aj keď sa potom budeš cítiť ešte horšie. Nie sme na pretekoch.
Skús sa viac usmievať na neznámych ľudí. Natrénuj si to napríklad v obchode pri platení, alebo keď niekomu podržíš dvere. Nik sa na Teba nevrhne, ale naopak Ti úsmev oplatí. Potom, keď sa budeš míňať napríklad pri ceste do práce s niekým kto Ti je sympatický, tak sa môžeš zľahka usmiať. Ak sa budeš spoliehať na náhodu, tak sa môžete míňať s tým pravým ďalším 5 rokov. Treba šťastiu napomôcť.

luggia

ja mam este o par rokov viac jak ty, tiez som nikoho nemala, a uz v tom ani nedufam, ako pise Nata, nie kazdemu je sudene,hoci potom je taky zivot nanic a zbytocny, ale ked uz tu musíme zit tak nejak to dozijeme:(

niki1

vsimaju si ma ,ale to je vsetko .Nikto ma nezavola vn ani sa mi neprihovori.Asi nevyzeram dost lahko.Vraj som velmi nepristupna. kamosky chodili s chalanmi a si mozu pri nich robit,co chcu.
Ako mam chalanov presvedcit,ze som dost lahka a aj pri mne si mozu robut,co chcu?Aby si ma konecne nejaky vybral? Mam vraj spoznavatchalanov,ale uz som dost stara a nemam na to cas.Chcela som si len tak nejakeho najst len ma to,ale neviem ako.A ze potom ked to uz budem mat za sebou mozem cakat a spoznavatchalanov.Lebo nechcem uz cakat na praveho,ked nikde nechodi.Ale co ak budem ako drevo pri tom?

Blondula

ja som lasku nehladala a v podstate ju ani nechcela a zrazu sa mi vyskytla :D laska si cloveka najde,len ludia su malo otvoreni,bojazlivi,stale vkuse zhodnotuju,prehodnotuju a nakoniec skoncia sami...