Co na pevne a tuhe cysty?

Príspevok v téme: Co na pevne a tuhe cysty?
Martiina

V aprili toho roku mi boli zistene na prehliadke u gynekologa cysty na lavom vajecniku. Podla lekara sa na ultrazvuku zobrazuju ako tuhe cysty ktore ide odstranit len operacne. Jedna vo velkosti 1,2mm a druha 3,4mmm. Skusala som tie rady ktore som nasla v temach o cystach,/ jod, wobenzym a thiamin, caj shatawari/ a teraz pred dvoma dnami som bola na kontrole a cysty su stale tam a ta vacsia sa zvacsila o 2mm. Existuje vobec nejaka alternativa ktora by ich znicila okrem operacie? Dakujem

cynička

nechcem ti protirecit RNG ale mne sa zda ze nic z toho jej uz nepomoze len zbijacka. Popripade nejake razove vlny ako na zlcnikove kamene. Ked jej ani wobenzym ani jod a ostatne umeliny nepomohli tak sa tej operacii asi nevyhne.

RNG

Cysty na vajesniokoch su hormonalne zavisle, tj pomoze upravit hormonalne hladiny najprv.Na to je yam(200 mg Diosgeninu), DIM(2 x 100 mg), I3C (2 x 300 mg)pripadne progesteronovy krem.
A odburat ich, ako aj vsetky neziaduce utvary v tele pomozu silne entericky pokryte enzymy, medzi ktore zialbohu wobenzyme prakticky nepatri,pokial z neho neberies masivne davky a aj to len novsi Wobenzyme N.
Pomaha brat aj jod a selen, ktore sa podielaju na vyrobe nasich vlastnych enzymov, tj nie len hormonov, ako sa ucia dosial lekari

Martiina

Dobre Anetta napisem vam. Aj ked ste to pokojne mohli napisat i tu, ved netreba sa bat kritiky od druhych. Je to normalne, ze vsetci s vami nebudu suhlasit.

anetta222

napr. aj preto,že nie každý je tomu naklonený,a tiež preto,že dôležité pri "inej liečbe"je zmeniť postoj,a nie každý je na to zvedavý.V skratke:je potrebné nájsť príčinu a keď je nájdená a človek pochopí prečo je to tak,uzdraví sa(nie vylieči).

A-NNA

Anetta prečo na mail? Veď ak máš radu tak ju napíš tu čo ak aj iné ženy tým trpia a radi by vedeli? Veď je to fórum zdravie.