Preco muz uraza a pohrda zenou

Príspevok v téme: Preco muz uraza a pohrda zenou
Natalia787

Poprosim o nazor, hlavne muzsku populaciu. Zoznamila som sa s jednym sympatickym muzom. Mala som sice partnera, aj som mu o tom hned povedala a na zaciatku sa zdalo,ze mu to ani neprekaza. Po urcitej dobe sa ale zmenil a zacal sa spravat dost pohrdavo, akoze som "zabezpecena slecinka" a vsetko v zivote mam a nemusim pracovat...pritom som sa vzdy spravala ku vsetkym slusne a vobec nie nafukane. Uvedomujem si,ze som mala v zivote viac stastia ako ostatni a mam partnera, ktory mi materialne sice da vsetko,ale citovo nie...a prave preto som si tak zvykla na tohto muza, s ktorym som sa zoznamila. Bola to moja jedina bokovka po dlhych rokoch a nastojil na tom on, tyzden som sa rozhodovala, ci to vobec zacat,ale hrozne ma pritahoval a vsetko bolo prvy mesiac uzasne... no po mesiaci sa zacal spravat tak, akoze no slecna ma vsetko,ale mna mat nebudes. Zacal sa hrat na pana nedosiahnutelneho a zacal so mnou uplne cvicit, urazat a ponizovat ma za to, aka som, ze mam partnera a stretavam sa s nim. Vzdy som mu vravela ze peniaze nie su vsetko a naozaj ma robil viac stastnou a uz som rozmyslala, ze odidem aj od svojho partnera a budem s nim, aj ked by to predstavovalo pre mna uplnu zmenu zivota a stylu ..ale naozaj som s nim bola spontanne stastna- alebo zamilovana. Az kym som neprisal na to, ze aj on ma partnerku,o ktorej mi "zabudol" povedat. Citila som sa ako najvacsia krava, nemal ani tolko ucty, aby mi povedal pravdu a na moje otazky, preco sa mu niekedy nemozem dovolat odpovedal vzdy, ze nech si nemyslim, ze ked ja zavolam on bude skakat ako na gumicke. Teraz viem preco niekedy nedvihal a fakt ze ma takto vodil za nos ma pekne urazil, no bola som zamilovana....namiesto sceny som to chcela zobrat s nadhladom, ze za co ma mal a trochu som sa do nho pustila za to vsetko, ako sa so mnou bavil,ze ja podvadzam a aka som a pritom on nemal ani tolko guraze, aby mi povedal, ze je zenaty. Prestali sme sa stretavat a ked sa nahodne stretneme tak sa sprava ako najvacis chrapun, zakazdu cenu sa ma snazi ponizit, na pozdrav a zdvorilu otazku reaguje vulgarne a pohrdavo. Uz som sa nejako vyrovnala s tym ,ze som sa zamilovala do muza, ktory asi ani neexistoval, takto ako sa sprava by som ho uz ani nechcela...ale stale mi chyba ten, do kotreho som sa zamilovala a nedokazem si vysvetlit, preco ma teraz uraza slovami, ze no co slecna si narazi zase niekoho noveho? Dava mi najako akoze ja som lahka zena, co si pocas parnerovej nepritomnosti vodi domov hadam kazdy den ineho milenca, nenavidi ma za to, co mam a ze nemusim pracovat. Pritom bol moj jediny vztah pomimo mojho a chcela som sa vzdat vsetkeho a byt s nim...po tom vsetkom som ja ta lahka zena, uraza ma sprava sa pohrdavo. A sama sa cudujem, ze ma to trapi...neviem ale pochopit preco to robi???

Romuluss

Nasla si si bočaka? Tak ti treba. Na kolena do kostola a vyspovedat sa. Nič i e ti nepomôže. Never kozam co tu tvrdie ze ten ich bol zakomexovany a ony pomaly zdrhali. Ony len pomali prehadzovali vinu a celu zodpovednost na dotycneho. Aspon ja to tak vidim.

Katarina533

Mila Natalia este sem chidite?prosim vas ako to citam nema ten pan dotycny inicialy MD ??? Prosim napiste ak sem este chodite dakujem......

michallinca

ked muz zacne urazat zenu a pohrda nou tak by som sa zobrala a hned od takeho muza by som odisla. Kazdy chlap by si mal vazit zenu a nie ju urazat

oktobrova

Angel, ale ona sa na nic nehra, preco by to robila.
Wou, ako to dopadlo?
Ten chlap bol zakomplexovanec, co si potrebval dvihnut ego a nieco si dokazat. Autorke drzim palce.

ANGEL-DEMON

aj ked je to stará téma....
po prvé áno si ľahká, lebo ked nie si spokojná vo vztahu tak odíd,...rozíd sa... jááj lenže tu prichádza problém, kto by ťa živil, zlatokopku,..že? dalsia vec čo sa týka jeho správania na čo sakra sa mu zdravíš?? mala si okolo neho prejsť len tak, hlavu otočiť na druhu stranu a ignoracia... a ideš dalej...

KAMILA699

starší članok ale Google dal...
lebo ja taketo niečo riešim už asi 4 roky... a "vztah" trval osem rokov. on uplny manipulator a ja dopleteny clovek. cely cas sa uz nesnazim ani o nic ine len mu uniknut, darilo sa mu "dolapit" ma do pazurov najskôr dost casto ale pracovala som vytrvalo na tom aby som mu nakoniec naozaj unikla, sama pred sebou som si priznala ze tak toto lahke nebude, lebo som ho milovala, tak som necakala zazrak ktorý sa uskutoční hned. pomaly krok po kroku som ho opustala, neslo to hned... tak to je. teraz v tejto faze naozaj 4 roky... podotykam sa mu znovu zachcelo ma dat "dole" ale ako sa hovori ked prezijete x krat zle dostanete silu, uz ma to neboli nerozcujluje neuraza pochopila som ze je to on kto ma problem a je mi ho luto, poznam komplet cely jeho zivot ale naozaj nikdy mu nebolo "dost" stale nove a nove chyby ked som nezdvihla tak utoky s kym som kde som co robim ked mi nezdvihol on tak vsetko v pohode a som chora.... und so etwas... ja som bola na nervy on v pohodičke takže chore na max.

teda moja rada pre slecnu

add 1. uplne odist z jeho blizkosti uplne lebo manipulator je clovek ktory vas nikdy neopusti potrebuje vas ale nie ako zenu ktoru miluje al eako obet ste vycvičena, preco by to mal menit. takze vy ste silnejsia ako on on to vie preto vas stale uraza, je to hniloba najvyššieho kalibru je to muž o kt. sa nikdy nebudete moct opriet a dakujte bohu ze nie ste spolu. urcite je fantast. milenec vsak? urcite vam poklonkoval a bol max. pozorny, vsak? ale o par dni bolo vsetko inak vsak? nikto nevie koho stretne ale takuto sorry sračku nemozete nechat aby vas zlikvidovala a to jedinym spôsobom uplneho odstrihnutia. ak to neurobíš neplač, ina rada neexistuje a cim skor začnes tym lepsie pre teba.
sava

Natalia 787

XO,

odist od mojho partnera som chcela uz dva roky, koli tomu, ze to nefunguje tak ako ma...ale je tu rodina, zavazky a spolocnost ktoru vlastnime a priznavam..asi som nebola dost silna riesit toto vsetko - ale emocne mame v nasom vztahu jasno.Sme dobry kamarati, partneri,ale laska tam uz nie je...
Pana "uzasneho" som nehladala, prisiel sam a on prejavoval iniciativu...a zamilovala som sa do neho preto, aky bol...a vtedy som nasla tu silu opustiti vsetko a chcela som byt s nim...a ked som mu to povedala, uplne ho to prekvapilo a potom zacali vsetky tie komplikacie a zacal sa spravat inak....pretoze bol zenaty a klamal, co myslis,ze som sa ho na to nepytala? Ja som mu hned povedala, ze niekoho mam...teda, on to uz vedel, ked sme sa spoznali, ale ja som nic netajila...ani to, ze nam to moc neklape.
A potom som ho stretla s manzelkou....
Po tomto som sa nerozbehla s placom za mojim partnerom a nechcela som byt zase s nim....
Prave naopak, mam pocit, ze by som mala od neho odist nezavisle od toho, ako sa to vyvinulo s tymto a uz nemam ani strach riesit vsetky tie neprijemne veci,ktore budem musiet ( byvanie, pracu, financie )
Samozrejme, ze sa bojim samoty na druhej strane a noveho zaciatku a hlavne...ked to poviem rodicom, su zhrozeny, ci mi nesibe, ze sa nehadame a mame spolu pekny vztah aj ked ho teda uz nemilujem a on nemiluje mna ( neviem kedy sa to stalo, proste mame sa radi, vazime si jeden druheho za urcite veci v zivote, jemu to pride normalne, mne chyba laska a to, ze sa nejak vsetko meria peniazmi, tie ma stastnou neurobia, mozeme ist na najdrahsiu dovolenku, ked tam ale nie je radost, vasen a stastie, vobec nic ti to neda. )
Samozrejme ze ma vsetci presviedcaju aby sme spolu ostali,ze to je len kriza....
Ale toto si vyriesim sama a mam v tom jasno a viem,ze to kriza nie je....toto som tu nechcela riesit...
Ja som si nevedela vysvetlit preco som po tom, co som urobila-a oprav ma, ak sa mylim...ja myslim, ze z nas dvoch som bola ja, ta, co bola seriozna a uprimna...a ked som mu jasne dala najavo, po tom, co som zistila, ze je zenaty,ze sa s nim stretavat nemienim, koli tomu, ze je zenaty ( lebo som nehladala milenca) a koli principu...ze ma klame a ma ma za totalnu hlupanu...tak po tomto som ja nakoniec zla, vyuzivam ludi, bez moralnych hodnot a on opovrhuje mnou, lebo som rozmaznana slecinka, co chce v zivote dostat vsetko...ale jeho nedostanem.

xo

MultiLevel
to som nepisal tebe, ze mi neveris. A nejak mi to tak pride, ze s tou snahou to riesit prisla az potom, co sa "pan uzasny" zacal menit. ja verim, ze mala zly vztah atd. Ale tym padom mala svojho priatela rezolutne opustit a zacat si s tym novym. A este nieco.. aj ja som zazil neveru a je to strasna vec. A tej byvalej sa to vratilo.. velmi, mala este niekolkych ale kazdy ju len vyuzil a odkopol. Ja ju fakt neodsudzujem, ale som ja tak cudny, ze som napisal, ze nefungujuci vztah este nie je zamienka na neveru?