Ebola - smrtiaca epidémia?

Príspevok v téme: Ebola - smrtiaca epidémia?
matway

Zakladám túto tému pre jej rýchlo sa šíriacu nákazu a pre jej medializáciu. Môže sa objaviť na Slovenskú? Úrad zdravotníctva tvrdí, že nie! Ebola je vírus druhu filovírusov a má už od roku 1976 päť pod-kmeňov. Aj keď viem, aká je pri tom politika, mňa by skôr zaujímal váš názor, keďže sa venujem alternatíve, a ona je stále odmietaná, že vakcínu stále nevynašli! Samozrejme sa priznám, že som sa s takým vírusom nestretol /ani nemohol/, ale je tu pár otáznikov, na ktoré by som chcel odpoveď. Ebola je predsa tiež živý organizmus, a hynie na vzduchu, na slnku. Úrady tiež tvrdili, že na Slovensku nie je možná malária, a predsa ju sem niekto dovliekol!
Pýtam sa preto, aký máte názor na MMS, antihelmintiká, antiparazitiká, biorezonanciu, frekvenčnú terapiu a spol?

matway

Myslím si, že táto téma už nemá svoje opodstatnenie, lebo ako poniektorí tu tvrdia, tí kreténi už prišli na účinnú vakcínu, takže slovač sa už nemusí obávať eboly. Apropo, keď som začínal túto tému, málo prispievateľov pochopilo podstatu mojej otázky, no čo už, je nás alternatívcov asi fakt minimum, čo by k tomu mali čo pripísať...

niektotaky

Tak ako je liek na rakovinu, tak je aj liek ebolu, lenže celý náš svet "riadi" pár kreténov, ktorí nevedia čo majú od dobroty robiť a šíria po svete "nevyliečiteľné" vírusy, aby preriedili ľudskú rasu.
Celý svet je skazený a mala by sa už konečne nájsť spoločná cesta.

RNG

Dnes nemoze nikto za nic zarucit naozaj, a manipulacie su vsade. Rozdiel ale medzi liekmi a potravinovymi doplnkami je zasadny, lebo lieky mozu mat skodlive postranne ucinky, vcitane aj smrti, ale potravinove doplnky nesmu mat ziadne skodlive postranne ucinky.
V USA ale nikto nemoze oficialne tvrdit, ze potravinove doplnky su liecive, aj ked fakticky mnohe z nich su.Liecive je len to, co FDA oficialne uzna a schvali za liecive. Proces schvalovania trva 10 ropkov, a stoji dnes v priemere okolo 850 milion dolarov, tj podstatne viac, nez celkovy obrat jednotlivych doplnkov. Takze schvalovania doplnkov ako liekov sa dnes nikdo nedozije, tj aspon nie v USA.
Co sa tyka reklam na internete, , tam aj doplnkovy ako kazdy iny priemysel siri lzi, ale podstatne menej, ako inde na svete.
Z doplnkov, co sa vyrabaju a predavaju sotva 10% je ucinnych, ostatne maju primale davky ucinnych latok na klinicku ucinnost.
Preto sa treba informovat od lekarov co sa tymito zaoberaju, na co si musis v obsahu doplnkov davat pozor, aby tam toho bolo dost na klinicku ucinnost.

llek

No, ale na internete je aj obrovske mnozstvo informacii venovane alternativnej medicine, doplnkom a tomu, co ty odporucas. Podla toho co pises, potom ani tieto informacie nemozu tak ciste, za ake su vydavane. Aj do tych musi zasahovat skupina ludi co ovlada svet peniazmi, ci nie? Na doplnky je nejaky iny cisty a nezavisly internet, kde je len pravda pravduca a peniaze neexistuju? Podla toho co tvrdis, by aj tvoja literatura mala byt tak isto manipulovana ako ta moja, ved doplnky tiez vyrabaju firmy a tiez ich predavaju za peniaze a niekto z zo ziksu z nich zije A ako to mozes zarucit, ze ked manipuliju jednu literaturu, ze nemanipuluju tu druhu?

RNG

Llek, do vsetkych medickych ucebnic dnes rozne zasahuje farmacia, ci uz podporovanim pre nich vyhodnych vyskumov a potlacanim nevyhodnycy, ci uz prienikom aj do najvyssich institucii na ochranu zdravia. Kto si mysli este stale, ze existuju nezavisle masove zdroje informacii, musi byt velmi naivny.
Sem tam sa clovek moze dozvediet pravdu z internetu, ale aj tam koluje ovela viac cielene lzivych informacii a reklam, ako pravdy. A dnes sa aj tam pravda cielene potlaca

Agnes989

Ebola sa v nemecku nezjavila, nauc sa citat, bolo na nu len podozrenie ktore sa nepotvrdilo. Ale ked si taky paranoidny tak bude lepsie ked si na ebolu nechas urobit sam testy, mozno to mas uz sam. Mozno to uz preskocilo ocean a skocilo na teba, alebo si ta nejaky vedec vyhliadol ako pokusneho kralika a nakazil ta ani o tom nevies.

matway

llek, tieto učebnice som študoval aj ja, a aj ja som toho názoru, že ich netvorili megamozgami zvanými farmaceutický priemysel! Prišiel som nato štúdiami odbornej, aj socialistickej, literatúry...

utajené

Ked sa však ebola objavila aj v Nemecku ako je možné že tam sa to nezastavilo ked Európa nieje primitivna civilizacia