Suvisi rakovina s psychikou cloveka

Príspevok v téme: Suvisi rakovina s psychikou cloveka

Pocul som,ze onkomarkery ma kazdy clovek bejak tak geneticky uz v sebe a je lenotazka, ci a ako skoro sa prejavia. Je to pravda??? A ak je to pravda suvisi s prebudenim rakoviny v organizme cloveka aj jeho psychicky stav??? Pretoze psychika cloveka je uzko spata s jeho fyzickou kondiciou a chorobami, tak sa da predpokladat, ze ak je clovek psychicky v nepohode je nachylnejsi na to, aby sa v nom rakovina prebudila a vobec ma oslabenu imunitu aj voci ostatnym ochoreniam???

matway

philips, štúdiu? Tá samozrejme neexistuje, sú iba fakty! Sú to skladanky, čo by som musel písať v nespočetných príspevkoch. No jedná sa tomu vymyká, je to moja žena, ktorej diagnostikovali HPV, a samozrejme musela dať celú maternicu von, a čuduj sa philips, výsledok bol na konci môjho zásahu negatívny! Zázrak to samozrejme nebol, iba logické, nezatajené skutočnosti, aj o tomto druhu!

matway

MJANIK, je to nepodložený blud! Je x-y faktorov, ale ani jeden nie je ani stres a ani psychika! Ja som napísal len zrod rakoviny v bunkovej podobe, a to čo nasleduje, si robíme nevedomky sami, ale ako píšem a opakujem sa nie je to ani genetika, stres či psychika. To sú už iba nepriame stavy pri zistení, že ju máte.

matway

Zdravím všetkých. Chcem vám napísať pár riadkov, aby ste aj vy pochopili podstatu rakoviny.Mali by ste vedieť, ako a kde to vlastne začína. Tam, kde vznikne, povedzme zrod, jadro, začiatok, dôjde v našom tele k štyrom krokom takéhoto zrodu.
1: Hypotalamus - nachádza sa v našom mozgu, uvoľňuje svoje živé bunky do krvi, lymfy a cerebrospinálnej tekutiny /mozgová lymfa/,takže cestujú naším systémom.
2: Hypofýza - je akýsi prívesok pod hypotalamom, kde taktiež dochádza k uvoľňovanie vlastných živých buniek.Tieto dva orgány vypustili do obehu svoje živé bunky, preto ich náš imunitný systém /presnejšie biele krvinky/ nezlikvidujú. Náš IS má ale určité odvetvie, ktoré zahrňuje aj takzvaných aktérov, komplementy. Nás bude zaujímať iba jeden, komplement C3. Ten totiž môže napadnúť a zničiť živé bunky, potom nastupujú biele krvinky a likvidujú ich. Čím viac buniek tým viac telo potrebuje kom. C3, po času už nestíha držať s nimi krok. Tieto dve bunky sa potom spoja, vytvoria dvojicu.
3: Pankreas - podžalúdková žľaza z neurčítého dôvodu tiež uvoľňuje svoje bunky, ktoré sa pripoja k dvojici hypotalamu a hypofýzy. Vzniká tak trio, ktoré má spojitosť v presnom poradí, je to: hypotalamus-hypofýza-pankreas. Takáto trojica, už neohrozená naším IS sa plaví našim krvným, lymfatickým a cerebrospinálnym riečišťom.
4: Tu prichádza na rad štvrtý orgán, môže to byť prostata, prsia alebo iný. Nezabudnime, že lymfa je tekutina, ktorá nie je v žilách alebo tepnách, ale v okolí orgánov, a časti priestoru okolo orgánu sa hovorí matrica. Bunky týchto orgánov už plávaju spolu so spojenou trojicou. Bunky z štvrtého orgánu tvoria malinké vlákna, fibronectin, laminin a lepkavú substanciu cadherin E. Ak sa do tejto lepkavej sieti dostane trojica, spojasa, splynú, vzniká tak štvorica, ktorá už daný orgán neopustí. Trojice, ktoré blúdia telom sa spoja iba s tým štvrtým orgánom, ktorý produkuje nadmerné množstvo fibronectinu, lamininu a cadherinu E. Aby vzniklo takéto nadmerné množstvo lepkavej substancie, do hry vstupuje určitý cudzopasník-parazit. Spomenuté parazity sú motolice Fasciola a Ascaris. Oslabený IS, premnožené parazity, zvýšená tvorba lepkavej substancie, trojica prilepená ku akémukoľvek štvrtému orgánu a máme zrod, jadro rakoviny!!!
Všetko je už predpripravené. Rast a priebeh choroby závisí od okolností, prítomnosti ťažkých kovov, škodlivín, radioaktivite a parazitov.

RNG

Clenovia rodiny ziju casto v tom istom prostredi, rovnako sa stravuju a maju rovnake infekcie. Takze to nie len genetika

ambrozia66

Nemyslím si, že psychika má nejaký vplyv na vznik rakoviny. Z otcovej strany každý jeden člen rodiny zomrel na rakovinu, vrátane mojej sestry,všetci boli voči stresu odolní.

matway

Stále, ak napíšem takto niečo len všeobecne je to tým, že píšem mimo domu z mobilu, a priznám sa, že mi to moc nejde, robím aj časté chyby, a nebol by som rád, ak by sa do mňa niekto obul pre moju gramatiku. Onedlho by som tu chcel pripísať skutočný zrod tejto pliagy, určite to bude mnohých zaujímať...