Nemam žiadnych priatel'ov v škole ani v meste!

Príspevok v téme: Nemam žiadnych priatel'ov v škole ani v meste!
Petko311

Ahojte som mlady 14 ročny teenager a prosim vas o radu presiel som uz tri skoly a nemam ziadnych priatelov v tejto tretej škole som mal kamarata no moji nepriatelia sa s nim naschval bavia aby som sa nemal ja s kym bavit' pretoze mi zavidia oblecenie a take picovinky ja uz neviem co si mam pocnut' nikde nemam priatelov ozajstnych vzdy aj ked ideme na konci roka na vyleta nemam par som vzdy v nechcenej trojici u dievcat,!¡ raz ked ma vsetci odnseba odstrcovali ze nejdu so mnou mal slzy v ociach a mojnkamarat povedal ja s nim idem a isiel so mnou nenavidim mojich skurwenych spoluziakov uznsamto s nimi neda vydrzat vzdy ma ln vyuzivaju na chipsy ....... atd kus sa so mnou pohraju no ak ich dojemee. Odidu od o mna a zase som saaaam uz sa mi nechce zit!,!!,!!!!!!!!!!, ; P

Lunaahviezdy

Ja som kedysi zažívala čosi podobné. Od kedy som nastúpila do skoly, dokonca ani v skolke som nemala kamaratov. V skole si zo mňa kazdy len robil srandu ale bola to trochu aj moja chyba. Ja som sa vždy bála komunikovať z ľuďmi a keď už som sa s niekým "porozprávala" tak som si hneď potom vyčítala že čo to trepem za bludy a že hovorím každému to isté dookola. Tak som prešla na inú školu, lebo aj keď som sa zmenila, tak oni si ma už tak vyskatulkovali ze si to ani nevsimli a boli na mna stale hnusnejsi. Tam som zacala odznova. Začala som byť pozitívna, sebavedomá a milá. Samozrejme nebolo to len tak prekonať tu svoje tiché a bojazlivé ja, ale povedala som si, že idem medzi ľudí ktorí ma nepoznajú, konečne mám šancu začať odznova atď. Samozrejme nebola som to len ja, lebo musím uznať že vtedy som nebola medzi najlepšími ľuďmi. Ale, pri takejto situácii, treba hlavne začať od seba. Možno aj ty robíš chybu, lebo neverím že si prešiel 3 školy a všetci okolo teba boli plany, a len ty svaty. Ale nemyslím to zle, prave naopak. Len hovorím z vlastnej skúsenosti.

Kaslinanich

Petko skusim ti poradit ako byt oblubenejsi :), mozeme popisat o konkretnejsich situaciach
tojejedno400@gmail.com

p-XY

Peťko, takmer všetci tu sme si prešli, či prechádzame rovnakým trápením, je nás takýchto "vyvolených" veľa, preto nie si sám. Určite skús vyhľadať pomoc, napríklad detského psychológa, potrebuješ, aby ťa mal kto vypočuť, objať i poradiť, hlavne to nevzdávaj a nenechaj sa presvedčiť, že si nula. A ak by aj, oni nuly potrebujú na to, aby sa mohli cítiť ako jedničky. Nežije sa s týmto údelom ľahko, ale dá sa, sme v tom s tebou a držíme palce. Osobne ti želám toho najlepšieho priateľa na svete, veľa lásky a úspechov.

Wolfie

Petko311 nič sa neboj, kamarátov si nájdeš :) Mala som podobný problém. Postupne som vystriedala všetky kamarátky v triede, no až do 8. ročníka som si poriadnu nenašla. V 7. triede sa na mňa každý vykašlal a mala som depky. Neraz som stála v noci na balkóne a rozmýšľala aké by to bolo, keby som skočila. Ale nespravila som to!
Rodičia ma nepodporovali, dokonca mi vyčítali, že nemám kamarátov. So sestrou som sa stále len hádala. Bola som na dne. Potom som sa (aj vďaka hudbe) zmenila. Povedala som si, že takto to ďalej nejde. Bola som sebavedomejšia, aj keď len trochu, ale stačilo to, aby som si získala pár priateľov.
Pomohlo mi aj to, že som sa začala naplno venovať svojim koníčkom. Keď dosiahnem vysnívaný cieľ, tak ma to naplní dobrou energiou a svet je hneď krajší :)

To s tým psíkom. Nerozmýšľal si o útukláčovi? Veľa psíkov sa utráca, pretože ich nikto nechce, tak by si jednému zachránil život :)

orcikova

Pekne napisane hlavu hore taky akoze kamosi tych by som poslala do kelu a nebavila sa s nimi zvykni si na to ze si sam spolahni sa sam na seba a uvidis ze to v zivote daleko dotiahnes drz sa cau

Petko311

Monroe no chcem toho psika ale stoji 100 -150 eur jorksirsky terier a teraz na nho moc nemam vies-......... ale urcite by mi psik pomohol :-) :-)

Monroe123

jasné, nie je zač ;) rada som ti poradila, kiež by tiež mne niekto dakedy poradil ale zvládla som to sama :D síce som vydedenec ale teší ma ak viem pomôcť iným :3 paradoxne samej sebe si niekedy neviem upratať ten bordel v živote :DDD proste neboj ty nič si ešte mladý začínaš, nájdeš si babu o akej si nesníval a všetko bude supéééér ! ;) držím ti palce ;) ..inak to s tým psom je fajn nápad :) ja mám tiež dostala som ho keď som umierala na jednu chorobu (ale to nejdem tu rozvádzať) pointa je že taký spoločník ti dokáže zdvihnúť náladu existuje aj terapia zvieratami pokiaľ si alergický na srsť alebo čo nekup si malé zvery ti to hneď zdochne alebo si nato omylom sadneš a plazy,ryby a podobná klzká háveď iba zaberá miesto na polici kde môžeš mať porno :3 ..žartujem :D bude fajn neboj nič ;) drž sa

klara19

no, nespomínaš rodičov,zvyčajne tí bývajú človeku oporou,ale zrejme nemajú na teba čas,tak ja by som ti odporúčala zaobstarať si psa,ten ti bude ozajstným priateľom,nebudeš sám,budeš a o niekoho starať a chodiť von,aby ti vyfučali z hlavy tie negatívne myšlienky na smrť