Dôvera či Union?

Príspevok v téme: Dôvera či Union?
sue141

Dobrý deň. Chcela by som zmeniť zdravotnú poisťovňu a mám na to čas už len do konca mesiaca. Momentálne som vo VZP ale rozhodujem sa medzi Dôverou a Union. Ktorá je výhodnejšia a lepšia? Zatiaľ som študent VŠ, ale zaujímalo by ma čo bude potom, keď sa zamestnám, aké vysoké sú poplatky, atď. alebo ako to funguje aj napr. u zubára. Vopred ďakujem za všetky rady :)

beata789

VZP.
Ak nic ine, aspon neposielas dane gorilam.
A nebude treba odkupovat tvoje dane za moje dane a milionotokom neliat peniaze Pente a Ficovym odhadcom ceny kmena a auditorom a pravnikom.

Keby sa vsetci prehlasili do VZP, nebolo by co odkupovat a pentakom a ficovcom by klapli zuby naprazdno.

Dovera si objednava najmenej zobrazovacich vysetreni na hlavu (dlhsie cakas a tak ti treba), najviac nas..a lekarov neplatenim. A co myslis? Ze tym radostnejsie a viac pre teba urobia. Pud sebazachovy nedovoli. Co by si robil ty? Minimalizoval by si namahu.

Union nezaplatila znamej (mlade dievca, 19r.) za imunoglobuliny pri neuritide a pekne to kupili za svoje, stalo ich to do 7 tisic.

ddana

Som v Unione už druhý rok a som spokojná. A rovnako aj ako personál - poctivo platí - dorovnáva účta raz za polroka, na rozdiel od Dôvery.

sue141

ja so všeobecnou nie som spokojná. predsa len, skoro každý doktor u nás ma vyvesené na dverách, že uprednostňuje tu druhú. VZP je na poslednom mieste. Viď príklad: Otec sa potreboval objednať na reumatológiu. Poistenci VZP čakajú na objednanie a vyšetrenie skoro 3 mesiace a poistenci Unionu iba týždeň. A to je podľa mňa dosť veľký rozdiel. Tak isto napríklad poplatky u zubára. Poistenci Union platia najmenej

vszp3333

vseobecna. take iste sluzby, take iste limity a peniaze aspon o cosi viac ostavaju v systeme a nie na seychelach

Petko311

určite union by si si mala dat' je to lepšia určit'e od dover. Preplaca aj viacej liekov lame ako dovera ja som tiez nej uz 2 rok a som spokojny dokonca aj otec a mama !