Acai Power - skúsenosti

Príspevok v téme: Acai Power - skúsenosti
lola0608

Dobrý deň, mám možnosť užívať ACAI POWER chcela by som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s týmto prípravkom ? :)
Chcela by som schudnuť cca 4-5 kg, ale čítala som o jeho učinkoch na imunitu a o jeho zložení. Obsahuje vela antioxidantov, vitaminov atd. Myslíte, že možem tento pripravok uživat aj ked nadvahou netrpím a mohla by som ho užívat aj po tom ked sa mi váha trošku zredukuje ? Chcela by som ho užívať teda hlavne aj kvoli tomu, aké to ma učinky na organizmus podla mnohých zdrojov, preto sa chcem o tom informovat :)

Gima

Ked sa vam nedari schudnut, z vlastnych skusenosti odporucam Psylium, indicka vlaknina, ktora detoxikuje organizmus a zbavuje telo skodlivin. Neviem aku mate nadvahu, ale mne to pomohlo. V lekarni stoji 3 eura.

miroslava28852

Acai Power jednoznačne nie... to bol podvod.. kamarátka to brala a iba jej bolo zle. Až teraz sme našli že to tak bolo chudnutie123.sk

Verte iba výrobkom ktoré sú schválené na našom trhu a ktoré sú tu už nejakú dobu, že sa vie že nemajú zlé vedľajšie účinky. Ja som sa hlavne kvôli cene rozhodla pre Fykotin chudnutie123.sk ...skúšam dva balenia práve.

ivonka133

na mňa mali len veľmi malý účinok, aa viacmenej nie na schudnutie, ale mala som viac energie.Ale dosť ma zhrozilo čo tu pásete. Ľutujem že som to užívala.

ria001

tiež chcem povedať, že žiadna sláva, , žiadne sľubované kilá dolu v priebehu 3 týždnov, akurát mi tak stenčila peňaženka, čo som dala za 5 mesačnú, vraj výhodnú kúru skoro 100 Eur. Obláznili ľudí, niekto si zas nabalil vrecká na hlúposti ľudí

Leo33

Suhlasím s doktorkom, beriem to už pomaly 5 týždnov, ani gram dole, ale ešte som aj pribral pol kila navrch. Reklamoval som, žiadna odpoved, takže tak isto 3 mesačna kura za 69 eur. Peniaze do vzduchu. Poradil som s právnikom, podávam na nich trestné oznámenie za podvod.
Takže nekupovať!!!

JojojOJO

Ziadne tablety vam nepomozu schudnut.
Urcite NEKUPOVAT!!!
Jedine co pomoze je cvicenie , strava, motivacia, radost. :)

doktorko125

Námám takú skúsenosť s Acai powerom ako je prezentovaná pri nákupe. Vyskúšal som to osobne + s vnučkou. Tzv. schudnutie o 4-5 kg za mesiac je nezmyseľ. Taktiež som sklamaný/oklamaný, že v príapade nespokojnosti s výrobkom tento môžem vrátiť za plnohodnotnú cenu späť. Pri reklamácii sa neunúvajú ani odpovedať a nie ešte vrátit čo sľubujú. Efekt je len v tom, že som prišiel o 60 eu, zatiaľ.

simona124

Dobrý deň, môžte má to brať ako dobrú radu alebo ako nie, ale to je obrovský podvod, ten prípravok že acai power nepôsobí na schudnutie a ani ten prípravok nie je na chudnutie, len tak pre zaujímavosť skúste si dať do googlu že Ludvík Šághy a uvidíte čo vám tam napíše.. Je to len moja rada a ako si ju už vy zoberiete či to budete užívať či nie, to je už vaša vec, a ďalšia vec tie dievčatá sú vlastne Rusky, ktoré 3 mesiace dreli v posilovni to sa dočítate na tejto stránke zaujimavosti.net, prajem príjemný deň :)