Kokosovy olej

Príspevok v téme: Kokosovy olej
fialka12345

Ahojky. Chcela by som da poradit. Kupila som si kokosovy olej. Je tam napisane ze sa da pouzit na vlasy ci pokozku. Chcem sa spytat akym stylom.ho treba pouzivat na vlasy? Tak tiez som citala ze po nom rastu mihalnice. Vraj staci na noc si ich natriet(no asi je to blbost) prosim napiste ake mate info alebo naco a ako ho pouzivate vy? Dakujeeem

MultiLevel

Kokosovy olej taktiez pouzivam na vsetko. Varenie, pecenie, plet, telo, vlasy....A vyborny je aj na taku proceduru, ktora sa robi s kokosovym alebo olivovym olejom. Hned rano nalacno si treba dat na lyzicku olej (lyzicka nesmie byt kovova a olej musi byt v sklenenej nadobe, nie ten z plastu). Olej v ustach premielat tak dlho, ako len vydrzis. Potom ho vypluj a oplachni si usta. Vyborne to biely zuby, "vytahuje" z tela parazity, posobi proti zubnemu kazu atd atd atd...

lombardo1981

S kokosovým olejom mám aj ja dobré skúsenosti. Dávam si ho na vlasy a pleť. Keď si ho dávam na vlasy, tak s tým zábalom spím a ráno ho zmyjem šampónom.
Ďakujem za ten ricínový olej. Vyskúšam. :-)

kalajka

nemam ti preco klamat, som normalna baba ako ty, co skusa na seba davat vselijake prirodne vecicky :D nie som ziadny predajca, propagator ani nic podobne. vlastna skusenost :)
no ja si zoberiem kusok toho kokosoveho oleja medzi prsty a umyvam si tie zuby prstom. je antibaketrialny, nici vselijake sajrajty v puse a skus po tyzdni uvidis, ake ich mas prirodzene belsie :) a neksodi, skodi peroxid od zubara. kksovy olej ma prirodzene jemne cistiace ucink. vsak vyskusaj a potom mi napis :)
inak, ja som uz poskusala na moje jemne vlasy vselico a co sa mi osvedcilo je ricinovy olej z lekarne. naniest na vlhke vlasy, zabalit a potom riadne zmyt. uvidis ako spevneju. a ricin olej kupis len za nejake 3e v lekarni a ziadna chemia :)

fialka12345

Tak to znie teda super ak to je vsetko pravda. A co s tymi zubami? To mi nejak nesedi. Neskodi im to skor? Mas nejaky navod? Tiez treba nechat a potom zmyt pastou alebo? :) velmi pekne dakujem za tvoje rady :)

kalajka

Ahoj!
nie nie su to blbosti :) jamam s kokosovym lejom skvele skusenosti.
na vlasy ssi ho davam rozpusteny, teda necham ho zohriat pri zbovej teplote, votriem do pokozky a aj na vlasy dam a na to potravin. foliu. a aj hodku, niekedy aj pol dna necham posobit. skvele hydratuje a vyzivuje vlasy. rovnako tak aj mihalnice a obocie :) a uzasny je na bielenie zubov. setrne! nie ako u zubara. zbavi ta aj plaku, kamena, ak nejaky mas :) skus :)