Strašný zápach z vagíny...

Príspevok v téme: Strašný zápach z vagíny...
Swetlus

Ahojte. Dodržiavam pravidelnú hygienu, ale napriek tomu mám stále problémy. Strašný zápach z vagíny ako ryby, mám pocit, že tak smrdí ten výtok, niekedy mám aj svrbenie vonku, dávala som si už aj výplachy Rosalgin, tabletu Canesten a tak isto aj používam krém Canesten a aj gél na intýmnu hygienu Canesten.
Týždeň - dva je dobre a potom zas. Je to neskutočný zápach, je to veľmi nepríjemné. Už keď to občas cítim aj ja :(...neviem čo s tým.
Prosím neprajem si aby si tu s toho niekto robil srandu, chcem len poradiť, preto sem píšem.

Ďakujem za všetky rady veľmi pekne.

MultiLevel

Gynekolog a to hned...
Baby, baby, nemozete si vsetko liecit pripravkami bez predpisu. Ty si liecis akoby mykozu, aspon ja by som teda na mykozu odporucila veci, ktore si si naordinovala. A ty mas pritom uplne iny problem.
Musia sa preliecit aj tvoji sexualni partneri/partner....

Blondula

nechapem niektore zeny.....to vam musia tam zdola vybiehat cerviky,aby ste sli na gyndu,ci aj tie by ste sa pokusili "samoliecbou" vyhubit ???? neskutocne volaco.ja robim v zenskom kolektive a podla typu niektorych zien sa mi normalne hnusi chodit na WC :-(

odornik

Presne tak, rybaci zapach z vaginy je najcastejsie sposobeny Gardnerellou vaginalis- liecba antibiotikom,osobne az po stere z vaginz(najlepsie cez gynekologa)~!!velmi podstatne je liecit vsetkych sexualnych partnerov,kvoli reinfekcii!!!!

podrobnejsie

primar.sme.sk

akinom007

S vysokou pravdepodobnostou podla tvojho opisu bide o bakterialnu infekciu sposobenu s bakteriou Gardnerella vaginalis ako tu uz bolo pisane. Na to ti samozrejme samoliecba nepomoze treba zajst za gynekologom. S tym Rosalgynom si moc nepomozes lebo on "vyhubi" vsetko aj prospesne lactobacily ktore su dolezite pre prirodzene vaginalne prostredie atym padom si automaticky nachylna na dlasie infekcie. ked tak Rosalgyn ok ale minimalne tyzden po nom este lokalne lactobacily.

sob rudolf

Podľa všetkého ide o infekciu, resp. premnoženie baktérie Gardnerella vaginalis v pošve. Bez ohľadu na tento poznatok však neodporúčam kde-akú podozrivú samoliečbu - diagnózu aj liečbu by mal stanoviť gynekológ. Držím palce.

matway

Je to zaujímave, ale ja by som sa zameral na to, čo jem, pijem. Telo sa snaží držať krok s vylučovaním škodlivín, a medzi jedno vylučovanie takých škodlivín patrí aj potenie. O ostatné sa starajú hlavne pečeň a ľadviny. Úprava stravy, pitný režim, hygiena na pravom mieste, by mala zaručiť úspech.