Najlepsi gynekolog Bratislava

majusaa

@Aurina ahoj..tak keby byvas v Ruzinove tak by si si v prvom rade mala zistit, aky su tam doktori, je tam ten doktor, ktoreho si spomenula (a ja k nemu tiez chodim) a potom este doktorka Raslova (sa mi teda aspon zda, ze tam este stale ordinuje)..k mojmu doktorovi chodim uz nejaky ten rok a zatial sa mi pozdava jeho odbornost a starostlivost o pacientky..nemala som s nim zatial ziadny problem..poradila by som ti aj jeho..ale ak chces tak si este pozistuj, aky su tam lekari..o inych neviem nic, bohuzial..

Aurina

Prosím, prosím, našiel by sa tu niekto kto by mi poradil? Vedeli by ste mi poradiť dobrého ženského lekára v Bratislave - fajn by bola časť Ružinov (keďže tam bývam). Čítala som, že mnoho žien chodí k doktorovi Millymu, je taký dobrý odborník? Už som sa dva krát popálila na výbere a do tretice by som potrebovala ozaj dobrého lekára, keďže mávam aj dosť časté ženské problémy. Ďakujem, ďakujem za všetky odpovede

stratenazena

Deniska ved aj ja k nemu chodim, aj ja som to tu pisala, takze poznam velmi dobre, kedze k nemu chodit uz dlhsie obdobie:-) Sprvny vyber a ospravedlnujem sa este raz ze som si tvoju spravu vobec nevsimla, rada by som ti tiez poradila, ale vidis aj tak iba toho isteho pre ktoreho si sa aj rozhodla. Osud to zariadil :-) Tak prajem vela zdravia a hlavne ked nam idu Vianoce, tak pokojne prezitie Vianocnych sviatkov;-)

denissa84

Stratenazena
Ahoj, situácia je teraz taká, že som si to všetko pozisťovala sama, keďže som to potrebovala čím skôr vyriešiť. Trošku mi poradili aj kamarátky ktoré menili už gynekológa a oni mi pomohli že čo ako treba. Teraz už mám nového gynekológa, chodím k Millymu, neviem či poznáš ale sa mi zdá že aj tu ho baby spomínali. Zatiaľ som spoko u neho, tak snáď to tak aj zostane ;.-)

stratenazena

Deniska a tebe tu tak dlho nikto neodpisal? Prepac ja som tu dlhsiu dobu nebola a som si vobec nevsimla ze si sem pisala. Az teraz som si vsimla, tak som si hned povedala ze ti idem odpisat. Je to este stale aktualne? Potrebujes vediet aky je postup, alebo si si to uz niekde zistila? Napis mi prosim, aby som vedela co ti napisat:-)

denissa84

Dobrý deň,
chcela by som sa informovať ako to je keď chcem zmeniť gynekológa? To mám doterajšiemu povedať že odchádzam a zobrať si kartu? Alebo aký je postup? Idem meniť prvý krát a preto vôbec neviem ako postupovať. Ďakujem za rady!

sissiny

Danielka216 - presne to začal minule spomínať, že sa môže stať že nikdy nebudeme môcť mať deti:/ Mňa dosť táto správa položila, myslím že by doktor takéto veci nemal pohovoriť pokiaľ si tým nie je sto percentne istý. V Ružinove bývame

danielka216

@sissiny a co ta plasi? Ze nebudete moct mat deti? Vsak pokial ta v poslednej dobe zle vysetruje tak ho vymen, pokial si neni spokojna tak to nestoji za to aby si to u neho natahovala. Z ktorej casti bratislavy pochadzas?

stratenazena

Cicilka ako sa hovori doveruj ale preveruj! :-) Ano, vsetky vysetrenia mi spravil, aj sono prsnikov. Vsetko co patri k preventivnej prehliadke

cicilka

stratenazena

hej niekedy to tak je presne ako si napisala. Stretla som sa tym uz, ze len jedna nieco napisala a ostatne baby to brali ako najvacsiu pravdu, preto si odvtedy vzdy vsetko viac krat prezistujem. Aj sono prsnikov ti robil? Na komplet ta vysetril? Nemas zaco, rado sa stalo;-)