Čo na to hovoríte?

Príspevok v téme: Čo na to hovoríte?
Fences

Takže idem rovno k veci. Rozhodla som sa žiť bez chlapa bez partnera. K tomuto rozhodnutiu ma priviedol fakt že síce mám 21 rokov ale ešte v živote som nikoho nemala a ani som nepraktikovala všetky tie veci okolo vzťahu medzi mužom a ženou. Možno som škaredá :D neviem a možno som aj totálne nezaujímavá. Nie neľutujem sa a ani tento príspevok nie je o bezvýznamnom ľutovaní a ani som sa nerozhodla pre život mníšky jednoducho to takto cítim a som takto spokojná. Áno a možno som aj asexuál a možno aj nie som. Len chcem počuť váš názor. Či je možné aby človek celý svoj život prežil bez partnera a či aj medzi vami sú taký ľudia s podobným zmýšlaním.

Iveta Michael

NO2

A to isté platí aj v opačnom garde

dá sa žiť s partnerom aj bez detí - viem o čom píšem a som šťastnejšia ako keby som mala deti ale nemala muža, ja to neuznávam lebo deti potrebujú mať otca .. pravda, iné je keď žena ovdovie alebo ju nechá ale dobrovoľne sa takto rozhodnúť je zlé ..

NO2

S partnerom je to väčšinou o problémoch, bez detí je to ako bez radosti. Dá sa žiť aj bez partnera a mať deti:-)

Iveta Michael

Ja sa inak úplne stotožňujem s názorom Sejly : 08.09.14 14:56

niečo podobného rázu som ti práve chcela napísať ale ona to tak fantasticky,presne a pravdivo krásne vystihla že ani niet čo dodávať :) súhlasím!

Slobodna

Tak ber, kým som slobodná ;) do smrti ani na teba čakať nebudem. Psíkov žiaľ už len jedného a k tomu zváraniu ma pustiť nechcú...fakt neviem prečo :)
Veď vieš, že tvoje doberanie mám rada :)

xXx123

Slobodna: Včera som si Ťa trošku doberal, prepáč, tak snáď máš aspoň dvoch psíkov :) Teba by som ináč aj bral ... zakúriš, nakúpiš, navaríš, poriadiš, upečieš štrúdľu, zvaríš bránu, napíliš, pokálaš, upraceš, pokosíš, vyperieš, zobudíš odpočívajúceho šampióna, obriadiš :) a aby nás admin nedal na black list, pomôžeme Fences. Môj názor je taký, že k tejto problematike niet čo dodať :)

anakonda

Poznam take ako ty, ale su starsie od teba. Ziju bez muzov same, niektore sa s tym vyrovnali a rozhodli sa tak same, ine niesu az tak spokojne ze su same. Niekomu to vyhovuje inemu nie. Ako aj muzi tak aj zeny. Ty si este prilis mlada aby si vedela ze chces zit bez muza cely zivot. Keby si mala 31 a viac tak nepoviem ale v 21 to este nemozes vediet ci v tebe nezacnes pucat tuzba po dietati a manzelstve. Predsa uz 30 rocna zena vie co chce od zivota a co si nezela ale ty si este mladucka na taketo razne rozhodnutia. Ved sama uvidis tak za pat a viac rokov ci si nezmenila svoj pohlad na vec. Mozno ze nezmenis a mozno ano. Kazdopadne ti drzim palce aby si to zvladala v pohode. Nielen zmyslom zivota zit zivot nutne s najakym partnerom, zmyslom zivota je zit zivot aky sa nam paci a naplna nas. Kazdemu ako vyhovuje.

Slobodna

20 mačkov nemám, ty neznáma postupka, ja radšej väčšie šelmy, ale všetky tebou vymenované činnosti zvládam ľavou zadnou, no pre zachovanie duševného zdravia mužov sa môžme tváriť, že nie ;)

Fences: vieš ono je to veľmi pekné čo ti tu všetci hovoria ale byť sama je naozaj ťažký boj. Každá žena potrebuje muža, ktorý by sa o ňu postaral, plece na ktoré môže hlávku zložiť.
A ako poznám mužov - keď hľadáš si v ich očiach promiskuitná, keď nehľadáš si lezba.
Ľuďom nikdy nevyhovieš, preto sa nikdy nepýtaj na ich názor a nikdy nejednaj podľa nich.
Ak to tak práve teraz cítiš...no viem, že v kútiku duše to tak nie je. Ale každopádne nič netreba siliť. Myslím, že ten kto má, si ťa nájde.

Iveta Michael

Fence ..

áno je to možné a ja mám tiež takého kamaráta, je na baby ale zároveň dosť asexuálny ... a žije v pohode sám len si to kompenzuje papkaním a to je už horšie lebo má obezitu 3.stupeň hm ...

cezium

ked chces nazor... myslim si, ze mozne to je, ale tak u 1% populacie. aj ja som si myslela, ze nebudem potrebovat vztah, ale uz si to nemyslim, po 25ke, mozno fakt nejaky slabucky materinsky pud sa kdesi ozyva, co som si vzdy vravela, ze to je len urban legend :D
skratka, myslela som si, ze ja som taka osoba, co nepotrebuje druhu osobu, vzdy som bola maximalne nezavisla, slobodna, single a uplne mi to vyhovovalo. fakt vazne, baby sa od puberty s niekym vlacili a ja nie, lebo sa mi vyslovene nechcelo a nechapala som to, ze co na tom vsetci vidia, ja som bola uplne spokojna. a dokonca som bola prave ja vacsinou ta najviac obletovana, v akejkovek spolocnosti. baby co chceli chlapa za kazdu cenu to nechapali, lebo vacsinou mali zaujem o mna ale ja o nich nie, a tie baby by si ruky-nohy za nimi isli... a ja som mohla tych napadnikov vidlami prehadzovat. a mozno toto vyvolalo vo mne tu vztahovu lenivost, ze som nikdy nemala o chlapsky zaujem nudzu, od puberty, a mala som uplne ine rozmyslanie.
ale casom som zistila, ze aj ja niekoho potrebujem, aj ked som si to predtym nemyslela a bola mi ta myslienka uplne cudzia. cize, mozno za par rokov budes na to pozerat inak a mozno nie, mozno fakt patris k tym, ja to volam celistvym bytostiam.