Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?

Príspevok v téme: Opustil ma, vratil sa k manzelke - preco?
Zelenalinka

Mala som 5-rocny vztah so zenatym muzom. On ma dve deti, ale uz su dospele. Cely cas mi hovoril ako mu to v manzelstve neklape a ako ma ma rad a chce zit so mnou. Ja mam dospeleho syna ale pred tyzdnom sa odstahoval do vlastneho bytu. Tak som ostala uplne sama v domceku na dedine. Pripadam si osamela ako prst. Mam kamaratky, ale to nie je ono. Ratala som s tym, ze sa rozvedie, ale miesto toho sa vratil k zene. Prestal mi volat, neberie telefony, neodpoveda na maily. Neviem co mam robit. Nechce sa mi verit, ze na cely nas vztah mohol takto zabudnut. Ved mi stale hovoril ako ma ma rad a stale mi daval najavo ze chce uz do smrti zit iba so mnou. Ako to mohol urobit? Ako sa mohol vratit k manzelke, ked ju podla jeho slov uz davno nema rad a nerozumeju si spolu. Vraj spolu uz dlhe roky neziju ani sexualne. Tak co toto ma znamenat, ako si to mam vysvetlit? Uz to bude mesiac co som ho nevidela, neda sa s nim nijako spojit. Najskor som si myslela ze si zacal s nejakou inou ale potom som zistila ze naozaj travi cas len so svojou zenou a rodinou. Je mozne, ze by mi cely ten cas klamal? A preco to robil, ved som vedela ze je zenaty, nemusel si vymyslat ze sa chce so zenou rozist. Poradte mi co robit, ako sa s tym zmierit? Mam ho stale rada. Chcela som si to s nim nejako vysvetlit, ale uplne ma ignoruje. Preco si so mnou nesadne a nevysvetli co sa stalo. Nicomu nerozumiem.

stastnablcha

mozno to znie hrozne, ale manzelka je vzdy manzelka.. a mozno ani netusila ze sa nieco deje, mozno chlapik nemal doma tak zle ako hovoril ale hladal nieco ine a zistil ze to ma doma ... moznosti je vela.. ale 5 rokov so zenatym chlapom, to je moc.. keby chcel tak sa rozvedie uz davno

Corgon10

Urcite aj ty vies preco je to tak. Chcela by si velmi vela, aby ti to sem niekto pekne napisal, ze preco. Tak sa len pytaj dalej, ze preco.

bumerang

Každý normálny chlap aj keď pochybí sa po čase vráti k manželke. Môže si gratulovať, keď ho ešte vezme späť. Ale ženy sú veľkorysé.

vityru

Zmieriť sa s tým musíš, načo sái do toho išla prepana, už po troch rokoch si videla. vzťah nie je o sexe.
aj ty si ubližovala s polu s nim jeho žene.najdi si nejakú činnost,

ELLA87654

Moje srdce bolo prerušené za posledné dva roky a bolo to, akoby som nikdy nenašiel to, čo sa znova nazýva láska. Som plakal a plakal dní a nocí za posledné dva roky pri hľadaní pomoci o tom, ako by som sa mohol vrátiť môj manžel, ale nemohol si pomôcť okolo, kým som hľadal pomoc na internete, kde som našiel Dr goko bol chválený a Oslávil toľko občanov na celom svete za svoje dobré skutky. Kontaktoval som ho s ohľadom na pomoc a on ma ubezpečil a povedal mi, že moje dni bolesti sú už po prvýkrát pochybnosti, pretože som už nemohol znášať túto bolesť. Povedal mi a tiež mi zaručil, že sa môj manžel vráti späť ku mne do 48 hodín po tom, čo skončil s prípravou, že mi pomohol a schoval som sa k jeho slovám a nasledoval jeho pokyny a dôveroval mu a hľa, môj manžel je späť A ja som šťastný znova s ​​krásnym a starostlivým manželom požehnaným dvoma nádhernými deťmi, a preto prestanem hovoriť o jeho dobrej práci. Môžete ho kontaktovať na akúkoľvek pomoc na jeho e-mail: Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com môžete dať to, čo ho napíše na +2348056398964

Mesačný princ

HHU - hej, ale hodilo sa mi to aj sem :D

Keby sa ženy riadili tou pesničkou, tak by ich nikto neopustil a už tobôž nie ženatý chlap :O

Bururu

Ale ak sa tak stane to potom budu nejaké komunity v budúcnosti :-). A bude koniec sebeckej láske, lebo nikto si nebude môcť nikoho privlastnovať.