Konečne som sa dokázala od neho odpojiť

Príspevok v téme: Konečne som sa dokázala od neho odpojiť
lactima

...Po 7 rokoch,peknych,ale aj naozaj krutých chvil s priatelom som konecne dokazala odpojit sa,teda rozist sa s niekym koho som mooooc milovala,ale tym ako sa spraval obcas raz ,dva krat do roka sa vo mne nieco lamalo,az sa zlomilo,sice som jeho prehresky vzdy odpustila,zabudnut som nedokazala jednym slovom nicilo to vztah.Teraz som uz 3 mesiace sama,a on stale prosi o dalsiu sancu,vraj uz poslednu,slubuje mozne aj nemozne ako vzdy,problem je v tom,ze ja mu uz neverim a okrem toho som zistila,ze napriek tomu,ze mi chyba a je mi za nim smutno,som psychicky ovela kludnejsia,dokazem uz aj lepsie zaspat aj,ked este stale to nie je ono,v com je problem,ja neviem ci je to uz len lutost,lebo z tych sprav citim a vidim,ze trpi a nechcem aby to tak bolo,ale ja uz sa tiez do tych starych kolaji nechcem vratit,je to asi lutost preco ma sem tam napadne,este mu tu sancu dam? a hned na to,si odpoviem,ale ako mu ju mozem dat,ked si uz ani nahodou neviem predstavit,ze by som sa s nim mala milovat.Je to tazke,nechcem aby trpel,ale ani ja uz nechcem,Vas nazor dat mu este sancu?ked si neviem predstavit intimnosti,Dakujem za Vas nazor

B.Z

Zanedlho si nájdeš nového a na svoj dlhý vzťah zabudneš.Také preskakovanie z chlapa na chlapa je v dnešnej dobe u vás moderné.

Jasom

V zasadnych veciach a vo svojej podstate nie. Mozno po nejakom psychicky silnom zazitku, nestasti alebo tragickej udalosti ale o tom tu rec nieje.

Jasom

Ja som natom takisto len nie po 7 ale po 4 rokoch a milovala som ho najviac na svete. Trpim, ale viem, ze kebyze sa s nim dam opat dokopy spadnem do toho spat..to trapenie mi uz zato proste nestoji. Predpokladam ze si mlada baba ako ja..vydrz tu bolest ale nevracaj sa dobre ti radim..clovek sa nezmeni aj ked slubuje, vzdy sa to vrati do starych kolaji!!

kafe

nie, NEdat mu sancu. Zdovodnenie si si napisala aj sama "do tych starych kolaji sa nechcem vratit". Naozaj, nevracaj sa, nikdy by to nebolo lepsie, len by ta stale a opakovane zranoval.. treba ti to? Vela sil ti prajem, dievca.