Kedy je to uz tyranie?

Príspevok v téme: Kedy je to uz tyranie?
princessa112

som par rokou vydata posledny rok a pol sa to pokazilo, na ceste bolo druhe dieta, manzel zacal robit dlhy a brat drogy, ked som si uz nevedela poradit tak soms tym oboznamila celu rodinu a zacali sme to riesit . od tohoo casu mi manzle klame vraj som bonzacka a on musi. vzdy je nervozny prv som si myslela ze to je koli tomu ze mu chyba jeho davka ale dalej a dalej je to horsie ... ak sa ho opytam na cokolvek tak ma bud ignoruje ale vravi ze som psychicky zrutena ze somm sprosta a tak dalej ... ked som bola tehotna sotil ma, kopol do mna pretoze som osocovala jeho kamarata. ked som mala dieta na rukach tak ma udrel pestou do ruky.. je toto zaciatok tyrania alebo som ja ta provokaterka ktora si to zasluzi ?

princessa112

smutne .. ale skoncila som s rozbitym nosom... cely den sme ho hladali, cela rodina sa bala ... a toto bolo podakovanie... ziadna lutost nic dokonca bol hrdi na to ze som dostala co si zasluzim bo som porovokovala ze som si to dokonca sama zapricinila... na nose mam otlacok obrucky, ked sme ich kupoali nenapadlo by mi ze raz od neh budem mam na nose znak... oznamenie som nepodala... a samozrejme ze je zavysly a ja hlupana som si myslela ze koli laske ku mne nasi detom prestane .. ale vsetko marne... sice vsetci stoja na mojej strane pytaju a prosia ma aby som mu dala poslednu sancu .. bezomna skonci uplne .. len smutne ze vsetci prosia on nie .. neviem naozaj neviem co dalej .. doteraz som sa pri nom v dlhocch odpustila som mu stetky, dorgy, pokec ten skurveny pokec ked vidim tu reklamu vdaka pokecu som nasla lasku svojho zivota ide ma roztrhnut ja vdaka pokecu neviem spavat vkuse tam je a pise si so slecnami...ale to je mimo temy... na jednej strane som ja a moje dve male deti ktorym mozem znicit destvo a na druhej strane on.. ak odidem neostane mu nikto .. a potom sam dakde skape... az prilis ho milujem.. kde je hranica lasky ? vzdy som vravela ze pri prvej facke odytem a teraz mam rozbyty nos a som stale tu ...ze prva facka boli najviac je pravda ... ta rana ked mi rozbil nos nebolela.. boli pocit ze niekto koho mmilujem stojim pri nom otec moj deti si dovolil na mna zdvyhnut ruku a rozbil mi nos ... prosto musela som to tu napisat

ddana

Áno je to týranie a u manžela sú to isté príznaky závislosti. Útočí, pretože mu začínaš narúšať pocit istoty, ktoré mu drogy dávajú. Cíti sa ohrozený. Potrebuje liečbu. Na druhej strane, týrať sa nenechaj, pretože to bude horšie a horšie. Súhlasím so Slobodnou. Ak to neurobíš kvôli sebe, urob to kvôli deťom. Ak odmieta liečbu, odíď, deti potrebujú pre zdravý vývoj zdravé, bezpečné a pokojné prostredie. Držím Ti palec.

bulimicco

Ahoj,možno tento videoklip( www.youtube.com ) ti pomôže trošku ujasniť veci a vybrať si správnu cestu. Mysli na budúcnosť,na svoje dieťa,nehľadaj problém v sebe,nehľadaj výhovorky ... hľadaj a nájdi silu odísť a začať odznova.Ľudia sa vo svojej podstate nemenia,ešte ťa čaká určite veľa krásnych rokov,tak pozbieraj sily a zabezpeč si budúcnosť,v ktorej budete všetci v bezpečí a šťaastní,nech by to teraz bolo akokoľvek ťažké.K tým drogám-neviem čo berie,úplne rozoberú osobnosť dotyčného jedinca na nespoznanie,veľakrát je to nezvratný proces ... ak máš potrebu mu pomôcť aby si nemala pocit viny ,tak rodina+liečenie(dlhodobé a úspešné).Inak to nemá zmysel...žiadne že od zajtra,že sa zmení,prázdne sľuby a podobné sračky.Držím palce

MultiLevel

Slobodna, piseme jej to preto, ze to tak je....ona sama si ho vybrala, snad jej ho nikto nenanutil :)
Co vsak uznavam je, ze niektori ludia naozaj nevedia citat v druhych. Pritom to nie je az taka strasna veda. Niektori ludia sa daju uz na zaciatku velmi dobre prekuknut, len treba byt velmi vnimavy a vediet si dat dva a dva dokopy. Bohuzial, najma v stadiu zamilovanosti zeny pozeraju na svet a na svojho mileho v ruzovych okuliaroch a nevedia citat rozne signaly a znaky, ktore ci uz vedome alebo podvedome prichadzaju od chlapa. Tento urcite nebol ako medik a odrazu zacal zo dna na den pit, alebo brat drogy. Urcite nesedel doma, necital knizky o kvantovej fyzike a zrazu mu zo dna na den preplo a zacal kopat do tehotnej priatelky. Tomu, co sa teraz u nich deje predchadzalo vela signalov, ktore bohuzial ona nevedela, mozno nechcela precitat ako varovne....Urcite vo svojom spravani vykazoval znaky, ktore si ona vysvetlovala rozne, len nie tak ako mala....

kikarika1

princessa

áno je to týranie spojené s osočovaním vašej vlastnej osoby... mali by ste to oznámiť príslušnému orgánu (resp. požiadať o pomoc - osobne) ....

Slobodna

Každá týraná žena si po čase začne myslieť, že je chyba v nej. Omyl. Pokiaľ ti nezáleží na sebe, tak by si rozhodne mala brániť aspoň svoje dieťa!!! Kam to chceš až nechať zájsť? Ak by ma udrel s dieťaťom na rukách :( , s takým človekom nemám viac o čom.
A neviem prečo jej väčšina z vás píše, že akého našla takého má. Pochybujem, že bol taký zo začiatku, prepadol závislosti, verte či nie, dnes sa to stáva aj ľuďom o ktorých by to nikto nikdy nepovedal. Sama píše, že sa to zvrtlo v poslednej dobe. Nikto nemá nikdy záruku, že si našiel poklad a takým zostane aj do smrti.

MultiLevel

Tak toto je aj tvoja chyba...akeho chlapa si si nasla, takeho mas. Samozrejme, nikto nikdy dopredu nevie, co sa casom z cloveka vykluje, najma ak dotycny vie pekne klamat a skryvat svoju pravu tvar. Avsak su urcite veci, ktore vnimavy clovek dokaze rozpoznat na sto kilometrov :)
V prvom rade sa nenechaj nim presvedcit, ze TY si tu ta, ktora je mimo. Je to uzasny manipulator, dokaze ti nahovor aj veci, ktore nie su a ty im postupne uveris - dalsia tvoja chyba, v buducnosti na tom zapracuj. Neostavaj s tymto clovekom ani o sekundu dlhsie. Pises, ze mas rodinu a vedia o tvojej situacii. Tak sa zbal a chod k nim. A tomuto chlapovi sa uz nikdy nevracaj, nezmeni sa. Ledaze sa pojde dat liecit, ale moja skusenost- kto do toho raz spadol, iny uz nebude....cest vynimkam.

Sejla

A aké drogy berie? Každopádne či už je závislý, alebo rekreačný feťák, pri malých teťoch je to nebezpečné a okamžite by si mala zamedziť jeho prístup k nim, buď sa odsťahuj, alebo ho vyhoď/pošli na liečenie. Sa chovaj zodpovedne, keď máš rodinu. Už len to je vrchol, že si ho vôbec ešte chcela vidieť po tom, čo ťa kopal ako tehotnú!