Nie je cesty späť...

Príspevok v téme: Nie je cesty späť...
anonymgirl

Mám kamaráta, ktorý by pre mňa spravil asi všetko. Bolo na nom vidno už dosť dlho ze chce nieco viac ako kamaratstvo ale az v priebehu tohto tyzdna sa prejavil.. jasné pisali sme si a robili ohladom toho srandu uz dlhsie ale nebrala som to nejak extra vazne :) priznam sa ze na zaciatku nasho priatelstva som bola ja tá ktorá ho lubila a nikdy nic nepovedala za ucelom nepokazit si to.. lenze som sa z toho nejak dostala a teraz sa nam role vymeninili-> on je ten kto ma lubi a ja ho mam co sa tohto tyka v podstate na haku.. nechcem si pokazit priatelstvo tym ze ho odmietnem alebo tym ze sa s nim dam dokopy a potom zaroven rozidem lebo vztah bez vzajomnej lasky je o nicom..pochybujem ze by som sa do neho mohla znovu zalubit alebo nieco take.. vtedy som mala este ruzove okuliare a nevidela som vsetky tie chyby ktore ma.. Tie chyby sa daju prehliadnut pokial sme kamarati ale v normalnom vztahu by som to nedokazala.. obidve moznosti su na nic.. stratim ho aj tak aj tak.

alic4

ahoj, mne sa stalo nieco podobne a trvalo to dost dlho. ja som chcela byt kamoska, on viac. hocico by pre mna spravil, ale bohuzial, nevedela som si nic viac predstavit. chvilu sme spolu chodili, neslo to. vadil mi. ale ako kamosa som ho stratit nechcela. bohuzial, to konci blbo, pretoze chlap to nikdy nepochopi a svoje ego si bude liecit niekde daleko od teba.

jrkfld

Moj nazor, len v skratke. Nehliadiac na tvoj vek- jednoznacne rozvod. Hladiac na tvoj vek- v mojich ociach vazny problem, no tebe mozno nevadi, zeby si tak ostala mozno do smrti sama. Urcite vseci tvoji znami, kamosky maju svoje zivoty, takze by neboli nadseny, keby si sa na nich zavesila... Druhy pohlad- ste dost stary, do 10 rokov pravdepodobne uz proste nebude vladat, a vsetko sa len zlepsi. O jednom takom pripade viem.

lkhdss

Presne tak ako pise slobodna. Ukaz mu tuto temu. Bud uprimna. Mozno sa nasre, ale potom ti bude vdacny, ze si to s nim netahala...

Slobodna

Povedz mu pravdu a prestaň ho ťahať za nos. Stratíš ho tak či tak ale aspoň sa nebudeš cítiť a vyzerať ako sviňa.