miliardy v sporte-chudoba

Príspevok v téme: miliardy v sporte-chudoba
cmo2

pri pozerani Rozborilho neba do mna zase voslo sto certov , stacilo 5 minut sledovania a mal som po nalade
teraz neutocim na tento program , ale na celu choru spolocnost tohto sveta ked futbalista , ktory zaraba miliony da nejaku almuznu dievcati , ktora nema ani na stravu v jedalni
miliardy sa investuju do sportu a ludia zomieraju od hladu , jeden mlady chaln ma prijem za tyzden co nema clovek za cely zivot k comu je to dobre je to vsetkoi chore

aj tie pocty Demitrovi mi uz lezu na nervy , ako keby nikto iny nezomrel , co dokazal pre ludstvo , preco radsej netocia filmy o ludoch , ktory vymysleli nieco vynimocne pre ludstvo , liek na chorobu a pod.

embryo

oznacit niekoho, kto sleduje sport za hlupaka... odvazne :-D

hodnoty spolocnosti nie su len v peniazoch, ale aj v kulture a zabave... takze tvrdit, ze sportovec nic nevyprodukuje pre spolocnost je cira fabulacia ;-)

poradimtiti

Ja ten humus tiez nesledujem, lebo by som mal pocit, ze Slovensko je plne kriplov a invalidov ALE pokial sa najdu ludia, ktori su to ochotni pozerat, tak sa to bude vysielat a Rozboril bude na tom zarabat a pokial budu ludia, ktori sleduju sport a stotoznuju sa so sportovcami, hoci ti pre spolocnost nic hodnotne nevyprodukuju, cize pokial budu medzi nami zit takito hlupaci, tak tie peniaze sa budu takto nezmyslene prerozdelovat... Skoda, ze si ti hlupaci neuvedomuju, ze vlastne takto okradaju sami seba a tym viac sa vrhaju do chudoby.

Slobodna

Priepastné rozdiely medzi skupinami obyvateľstva sa budú len prehlbovať a zväčšovať. Chudoba svetu vyhovuje, tak ako sa na zvrátenie ekonomickej krízy celé stáročia používala vojna. Ale to je trošku vyšší level, o ktorom moc normálni ľudia netušia.
Mimochodom Rozboril a jeho "nebo" je totálny morálny hnus. Je to len o sebaprezentácií v pozitívnom svetle a nie o žiadnej charite alebo pomoci. Chcela by som vidieť či by takto pomáhal aj keby mu za to neplatili. TV brnká na city istej skupine obyvateľstva.