Výdrž

dalsi

healut Včera 16:34 -

je to preto, ze sa nevies ovladat. Kazdy den, kazdu hodinu mas ine dusevne a pocitove rozpolozenie, kazda situacia je ina. Niekedy ta to menej vzrusuje, niekedy viac.

Pokial mas rovnaku kondicku, je to ako sport, mal by si vydrzat priblizne rovnako. Ak sa naucis ovladat, potom je jedno, ze ci sa za 10 minut budes chciet urobit, ked to dokazes potlacit a mozes pokracovat hoc aj celu noc, ak budes vladat. Naviac po niekolkych potlaceniach sa ti navodi stav, akoby si sa uz urobil a urobit sa pojde tazsie, takze vydrz bude lepsia.

Ked sa vies ovladat, vies sa urobit podla toho ako chces - za 2 minuty, alebo za 2 hodiny, alebo sa neurobit vobec.

poradimtiti

Vek, sposob zivota, vycerpanost, psychicka pohoda, alkohol, fyzicka kondicka atd. atd. toto vsetko to ovplyvnuje. Nema zmysel sa s niekym porovnavat - treba sa opytat partnerky, ci je s tym spokojna a ak ano, tak neries.

healut

To prvé že 50 až približne po tých 50tich minutach až triekam ale niekedy to je 30 minut niekedy hodina niekedy viac niekedy menej hovorím ale to že 10 minút cca sami zdalo strašne málo...
Neviem či je ten čas tých napr 50 minut dosť pri tom sexe zato som sa pýtal ako ste natom vy!

wreck

sposobuje to tvoj psychicky stav. a da sa to do velkej miery ovladat hlavou. ono vobec k sexualite (aj k vlastnej) musis pristupovat ako k zahade, ktoru postupne odhalujes a snazis sa jej porozumiet. situacia sa da napriklad analyzovat -- preco je to dnes nejake ine? co sa zmenilo? v com som ja iny, nez som bol vecera? v com je on iny alebo ona ina?

okrem toho, co to znamena - vydrz? ze sa vies 50 minut ovladat a nestriekas alebo ze zvadne a uz sa neda ozivit?