celulitída - začínajúca

Príspevok v téme: celulitída - začínajúca
Mary May

Ahojte,

posledné obdobie som začala badať na nohách klasické pomarančovanie. Máte niekto skúsenosti čo začať robiť kým sa mi viac rozvinie. Máme 32 rokov a mám primeranú hmotnosť a doteraz som nič také nemusela riešiť. Už dva týždne skúšam potierať týmto krémom proti celulitíde -odkaz odstraneny- a aj sa mi zdá, že nastalo zlepšenie, otázkou je či to stačí a netreba napríklad upraviť stravu, vysadiť antikoncepciu alebo niečo iné. Nerada by som mala po čase nepekné nohy ak existuje cesta tomu zabrániť.

ďakujem za rady tým ,ktoré majú podobnú skúsenosť

Daduska13213

Ahoj, z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že kré neurobí zázrak, ale ako doplnok dokáže pomôcť. Ja som cvičila, keď som sa sprchovala dávala som si striedavú teplú a studenú vodu (na rozprúdenenie krvného obehu) a pred cvičením som si vždy dávala krém. Tiež som mala začínajúcu celulitídu takže 2 týžde a zmizla =) Ja som každý deň cvičila túto zostavu cvikov -odkaz odstránený- =)

Randy Bull

Podľa mňa nie je krém až tak od veci. Manželka mala po pôrode tiež problémy s celulitídou a (samozrejme tiež cvičila) pri používaní krému sa jej vrchná vrstva pokožky zmäkčila, čo samozrejme spôsobilo aj lepší vizuálny efekt. Je treba si však vyberať nie podľa reklamy ale podľa zloženia. Konkrétne ten o ktorom píšeš (No Cellulite) má dobrý obsah a je za primeranú cenu. Rozhodne neodporúčam investovať do krémov 50€ a viac, čo sú niektorý výrobcovia schopný pýtať a pritom majú takéto prípravy obsah účinných látok 20% z uvedeného.

cuketka

všetky krémy na celulitídu pomáhajú rovnako - nijako, a to preto, že problém nie je v koži, ale v svalstve. Ak máte sedavý životný štýl, alebo jednoducho neposilujete svalstvo zadku a stehien, postupom času vzniká celulitída. Ide o čisto estetický problém, nie zdravotný! Podkožný tuk, len začne mať iný tvar (ten pomarančovitý), ale je to tuk ako každý iný na hociktorej časti vášho tela v dôsledku ochabnutého svalstva. Takisto CELULITÍDA NEZÁVISÍ OD HMOTNOSTI. Celulitídu môžu mať ženy, ktoré vážia 40kg, presne tak ako aj tie s 80timi kilkami. Takže baby, nôžky si môžete natierať a masírovať kolko len chcete, možno bude pokožka hebkejšia, ale stále plná celulitídy. Jediný spôsob je spevňovať svalstvo. Napr. drepy, úkroky, mŕtve ťahy, dvihy v ľahu, v stoji, výpady, alebo jednoducho čokoľvek na zadok a stehná, na internete toho nájdete od výmyslu sveta! Nájdite si každý deň 15-20 minút pre svoj zadoček a o 3-4 mesiace poctivého posilovania môžete vidieť rozdiel.

Dúfam, že som pomohla :)

prezyvka0Z7I

piť vela vel čitej vody, žiadne sladene hluposti , a stravu upravit tiež vela závisi od toho čo človek príjíma :) a velmi pomáha aj grund , masírovat si ním nohy