MUDr. Doležal (Praha) - Rhinoplastika nosa

Príspevok v téme: MUDr. Doležal (Praha) - Rhinoplastika nosa
Heňna

Ahojte, v novembri 2014 ma čaká kompletná rhinoplastika nosa... Mám dosť obavy z toho ako to bude prebiehať a vôbec ako to vyjde. Myslím ale že MUDr. Doležal je topka v tomto obore, tak sa nemám hádam čoho báť :).... Ak je tu niekto kto už podstúpil tento zákrok u neho napíšte prosím na čo sa pripraviť, resp. ako to prebiehalo u vás a ako ste spokojný s výsledkom... Myslím že to pomôže nielen mne ale aj kopec ďalším ktorí rhinoplastiku zvažujú.. Ďakujem

Luculus

Ahojte, viete mi niekto poslať foto po operácii nosa u Doc. DOLEZALA z BA? Rozhodujem sa nad ním alebo Sicakom z Ruzomberka. Ten je vraj Top ale ďaleko, keďže som z BA. Ďakujem za každé info. ❤️ Neviem sa rozhodnúť. ?

BOLONA

OK,...ALE VELKY POZOR NA SARLATANA BEZ CHRBTOVEJ KOSTI MUDR.CERVENA Z BB.BEZ URAZKY CHRAPUN AKEMU NIET V TOMTO OBORE PARU!!!!

Caty

Baby kolko vyšla operacia nosu u Doležala? Nikde som nenašla ani približnu sumu. Odhodlavam sa na to. Ešte finančnu stranku musim doriešit.

Lenka89

ešte by som mala otázku na tích čo sú po opke... Ako vám kázali doktori masírovať noštek? Ide o to že včera som začala s tlakovými masážami len na chrupavke (podľa pokynov doktora) a medzi kosťou a chrupavkou som mala taký schod. Neviem či to môže byť tým že kosť, resp. koža na kosti môže byť opuchnutá ale dosť ma to znepokojilo...

Lenka89

Oleandrovnik môžeš mať pravdu ale aj nemusíš... ale zas myslím že na nejakej prestížnej klinike by doktor neriskoval svoje meno a zveril svojich pacientov nejakému začínajúcemu ,,učňovi,,... ako sa hovorí aj ,,majster tesár,, sa utne :).... pri rhinoplastike je veľa faktorov prečo by sa opka podľa predstáv nepodarila...

oleandrovnik

Nechapem preco si ludia myslia ze operuje ten a ten dany doktor...podla môjho nazoru nesie len meno kliniky skoro vo vsetkych pripadoch. Ved keby mal zoperovat tolko ludi denne...Samy nevieme kto nas vlastne operuje. Vsade je kopec ucnov, mladych doktorov. Ano aj oni mozu byt sikovni :-)

oleandrovnik

L.Borgia - tebe
ja som bola u nemenovaného pana doktora, dycham uzasne to je iste. Vacsieho specialistu nenajdes na Slovensku co sa tyka ORL, ale musim oponovat ORL nemaju esteticke citenie. Moj nos sa mi ale absolutne nepaci. Kebyze sa da vratit cas. Urcite idem najprv k plastickému chyrurgovi a potom na ORL s dychanim v tomto postupe...Je to asi o stasti. Niekto ho ma a niekto zas nie. A potom sa musis naucit uz s tym zit ak to nechcem postupovat dalsich XXX krat.

Lenka89

No takže ľudkovia... Konečne mám po opke u MUDr. Doležala (Praha)... Noštek je pekný, dúfam že v takom tvare ako ho mám teraz 2 týždeň po opke ostane a bude len robiť radosť v živote :). Doktor má úžasný prístup a na klinike je o vás výborne postarané... Nemám žiadne negatívum alebo zlý pocit z jeho vykonanej práce... Som nadmieru spokojná a môžem vrelo doporučiť všetkým :)