Deti a pc

Príspevok v téme: Deti a pc
lemur_ka

Ahojte. Ako dlho nechávate svoje deti za pc? Ja sa snažím čím menej, ale niekedy sa to fakt nedá, keď je také nanič počasie, aby sa nenudili a nepozerali tv alebo sa nehrali na pc... už môj malý 4-ročný syn tak vie na pc, že ja len pozerám. Na jednej strane super, aby bol vyspelý a vedel s tým pracovať.

ni-ka

no ja som tiez myslela ze to pojde bez PC ale zial teraz je technicka doba...
syn je druhak a uz maju informatiku,v osnovach na druhy rocnik maju v ramci uciva pisat maily a smsky...
ja myslim ze mozu byt deti za PC/tabletom, ale treba aby mali aj ine zaujmy...nas ked bol 4-5 rocny tak radsej skladal lego,strihal,kreslil,riesil bludiska a hlavolamy...teraz zas radsej lieta po vonku a k tabletu ide az vecer po ulohach...a trikrat do tyzdne ma sportove kruzky...takze obcas mu ani nevyjde cas:-)

vebe

Nie som presvedcena, ze 4-rocne dieta musi byt vyspele v praci s pocitacom. Sucasne deti s tym rastu a cely zivot budu s pc pracovat, vsade to budu mat. Vo veku 4 rokov nech robi to, co potom neskor robit uz nebude- nech kresli,striha, lepi, proste tvori, stavia stavebnice, nech sa hra v piesku, hrajte sa s nim spolu hry, citajte si knizky. Nech si rozvija fantaziu, slovnu zasobu a nech sa uci komunikovat. S odstupom casu ako matka odrastenych deti som o tom, co som napisala stale viac presvedcena

xhxhx

Pozrite neviem ci vam mozem tykat asi nie..:D ja som prvy krat dostala pc v 10 rokoch..do 11 bolo vsetko fajn no co potom..cez letne prazdniny som zacala vidiet rozmazane..ked som isla k ocnej zacala som na 1,25 a 0,50 dioptriach. Teraz mam 14 a nosim 1,75 a 1,25.. Viem ze je to rastom pretoze uz meria 178cm..! Kazdopadne stale som cumela do pc niekedy az 7 hodin denne a takto to dopadlo..ak nechcete aby vas 4 rocny syn skoncil s 5 dioptriami v mojom veku tak by nemal byt tolko za pc..maximalne pol hodinu ked ja som mohla byt 1 .. Nechcem poucovat aj na to kolko mi je.. Ja sa snazim obmedzovat pc co najviac..dokonca uz tam vobec nechodim pretoze si vsetko zacinam uvedomovat.. Sem tam jeden dva filmy :)