Nemocnica Kramare alebo Milosrdni bratia?

Príspevok v téme: Nemocnica Kramare alebo Milosrdni bratia?
claire

Dobry vecer, prosim poradte. Caka ma operacia a mam moznost si vybrat kde ma budu operovat. Do jednej nemocnice patrim podla bydliska, do druhej sa mozem dostat po znamosti. Ktora z tychto dvoch je podla Vas lepsia? Nemam ziadnu skusenost, nikdy som nikde nelezala. Jedna sa o chirurgicku operaciu brusnej dutiny. Dakujem velmi pekne za vsetky nazory.

hurhaj

ci das uplatok v statnej alebo zaplatis v sukromnej, financne to mas asi za jedno. ale ani sukromna neni vzdy ziadna slava. aj tam su doktori ktorym to vidis na nose ze to robia iba pre prachy. malo je takych co im na ludoch naozaj zalezi. straaaaasne malo!

5.5 elsa

moja osobná skúsenosť je v štátnej klinike sa o teba nepostarajú preto by som volila neštátnu kliniku napríklad medissimo čo si dnes človek nezaplatí to nemá platím si za slušné jednanie a starostlivosť ak ideš do štátnej tak snáď kramáre dnes je medicína obyčajný špinavý biznis nič viac aj tam čakajú úplatky raz som tam ležala len natŕčala vrecká drzá doktorka jednanie pod úroveň !!! neštátne kliniky sú drahšie ale stojí to za to a je úplne jedno o akého lekára sa jedná to je moja osobná skúsenosť....