novy alebo stary vztah?

Príspevok v téme: novy alebo stary vztah?
alic4

caute, rada by som pocula nazory na situaciu, v ktorej som sa ocitla. po troch rokoch strasne fajn kamaratskeho vztahu mi niekto povedal, ze nechape, ze som nezadana, ze on by chcel a uz ho strasne dlho pritahujem. je to najuzasnejsi muz, ktoreho som si vzdy vazila a mala ho rada, ale myslela si, ze medzi nami nikdy nic nemoze byt. pretoze ma roky frajerku. no... stalo sa. samozrejme som mala pocit, ze sa chce rozist alebo rozchadza, ze to proste nefunguje. lenze to sa akosi nedialo. z tohto dovodu, ze to takto urcite nechcem, som to celkom rychlo ukoncila. stale ale riesime, ze nevie, co ma robit. su tam roky toho vztahu a aj nejaka vybudovana laska, ale mne tvrdi, ze ma hrozne miluje. myslim, ze som celkom racionalne uvazujuci clovek a nie je to nic cisto fyzicke. prave naopak. neviem proste ako toto moze dopadnut... lebo samozrejme by som velmi chcela, ale nemozem dopustat, aby sa ublizovalo nielen mne. co teda robit? dik

Fleur-de-lis

z určitého pohľadu to máš ľahké. On je ten čo je vo vzťahu a nevie sa rozhýbať. Rozchod je na ňom. A to, ak som správne pochopila, už ju aj stihol s tebou podviesť.
Každý sme iný, mne osobne by táto charakterová črta príliš vadila. Pre mňa by toto bolo jasným znamením, že nie. Plus, stále je zadaný a nerozhodný. A nezodpovedný (podviedol).

Do mňa sa tiež zaľúbil muž, keď mal priateľku s ktorou to už dlhšie neklapalo a tušil, že rozchod príde, len jej nechcel ublížiť. Ale so mnou sa o nič nepokúsil kým sa s ňou nerozišiel. Až po rozchode mi povedal čo ku mne cíti a že by chcel byť so mnou.
Takto to rieši zrelý chlap podľa mňa.

No neviem, tvoje rozhodnutie. Spoznala si jeho charakter, ty musíš vedieť, či to prijímaš alebo nie.
A do ich vzťahu sa nepleť. Ten si musia vyriešiť sami. Stiahni sa, kým to nedoriešia. Každému by ublížilo, keby sa tretia osoba zamotala do vzťahu dvoch ľudí. A aspoň toľko úcty nech ten muž preukáže svojej terajšej priateľke.

Slobodna

Žiadne činy! Vykašli sa na neho. Ženy robia veľmi veľkú chybu, že v počiatočnej eufórií si nevšímajú ako sa ten chlap vlastne správa. Teraz si predstav, že sa raz situácia otočí. S tebou bude v dlhoročnom vzťahu, ty si budeš myslieť, že je všetko ok a on bude zatiaľ namotávať nejakú chuderku niekde inde a tá bude z toho celá hotová, že nevie čo má robiť. Potrebuješ k tomu ešte niečo viac???