Čo robím zle?

Príspevok v téme: Čo robím zle?
zojzoj

Mám nového priateľa, sme spolu 3 týždne, poznáme sa už takmer rok a boli sme vždy dobrí kamaráti. Dali sme sa dokopy v auguste na spoločnom výlete kam ma pozval a úprimne, krajší týždeň som ešte nikdy nezažila. Keď sme sa vrátili, stále bolo všetko ok, mal narodeniny, upiekla som mu tortu, oslávili sme. A potom akoby sa všetko obrátilo o 360 stupňov. Už skoro týždeň nemáme žiadny kontakt, nenapísal mi, nezavolal, nič. A ja sa snažím mať nervy zo železa a nevtierať sa mu, chcem aby mal čo najväčšiu voľnosť. Keď sme boli len priatelia veľa sme sa rozprávali o našej minulosti. Viem že pred 8 mesiacmi sa s ním rozišla priateľka ktorú neskutočne miloval, boli spolu 5 rokov. Sám mi povedal že bol ale pod papučou. Preto sa ja nechcem správať ako stíhačka a hysterka, chcem mu dopriať čo najviac času pre seba. Jediné čo som mu za ten týždeň napísala, bolo "nestalo sa niečo?" a on mi jednou vetou odpísal že "je s partiou"..nechcela som to ďalej riešiť, nepísala som ani nevolala..myslím že keď mu budem chýbať, sám sa ozve. Len sa začínam obávať že to trvá akosi pridlho. Okrem toho ho vídam stále na azete, skoro vždy keď sa tam prihlásim je tam na zoznamke..to ale nemusí nič znamenať, nechcem zbytočne panikáriť. Podľa vás prečo takto prerušil kontakt a vypisuje si na nete? Urobila som niečo zle?

Zubrienocka2

Agnes989: Bolelo to ako svina, fakt :) Pocas tych dvoch tyzdnov mi dal tolko peknych chvil, neznosti, ze som sa z toho spamatavala naozaj tazko. Este po styroch mesiacoch to velmi bolelo, a zvlast potom, ako si nasiel priatelku, ktora byva len dva vchody odomna, takze som este dost dlho vidavala jeho auto, a to takmer denne. Nastastie sa uz k nemu nastahovala (viem od jednej znamej), tak ma uz aspon to auto nestrasi :D

zojzoj

DontWorry ale nebola by to v tom prípade 180° zmena iba o polovicu? Tak fajn, neviem ktorým je to vhodnejše vyjadriť, ale asi ani jedným nakoniec, ťažká matematika :D

DontWorry

Zojzoj, Klik to myslel/a tak, zee ak sa otovil o 360 stupnov, tak to znamena v geometrii, ze sa vratil na povodne miesto...asi si mala na mysli 180 stupnov

Inak kludne by som sa ozvala aj ja prva chlapovi...na zaklade toho videla ako reaguje..ci sa ozyva aj on..keby prestal a ozyval sa on coraz menej tak hej...nechala by som to tak a zila dalej :)
Ak je to vo vztahu tak by som sa s nim rozisla..co s takym chlapom?

ssssshhhhhh

je to tak ze teraz proste nema chut/naladu ta vidiet.. to sa stava aj mne a pritom mozem ju mat rad ale proste nieco sa vo mne vypne a ja necitim tuzbu s nou byt a hovorit... to ale moze byt len prechodny stav, otazne vsak je ci si ochotna cakat ci sa nahodou znova ozve. takze radsej ho vypust z hlavy a najdi si niekoho ineho, pretoze zivot je kratky

Agnes989

Zubrienocka2 tak to bol dobry pako, taky sa tiez tak casto nevidi :-D Vtedy to asi bolelo, ale aspon mozes touto historkou zabavat spolocnost :)

soffa

neurobila si nic zle.ale chodit spolu a neozvat sa 3 tyzdne je pridlho ci?nevie co chce.mozno ho konkaktovala byvala.ved predsa nie je normalne ak s niekym chodis ze sa ti neozyva,ze mu nechybas.mozno prisiel na to ze ta nemiluje(mozno dufal ze sa to zmeni)a nic!jednoducho ked sa vidi na azete a sa ti neozve tak ocividne nema zaujem.

zojzoj

klik asi nevie čítať že (: myslím že JA viem lepšie ako TY či sa niečo zmenilo a ako veľmi.

Takmer každodenné volanie von z jeho strany a pozývanie na pivo, kafe, prechádzku atď. cez leto (inými slovami "všetko ok" ako som spomenula hore v téme) a to že týždeň ani len raz nenapíše je podľa mňa rozdiel, ale ty máš asi svoj svet (:

zojzoj

to MultiLevel: ja osobne si myslím že za stíhačku sa dá považovať aj žena ktorá nemusí s chlapom oficiálne chodiť, ale v tom čase ešte pred vzťahom všetko navrhuje ona, vymýšľa stretká, stále sa ozýva, vypisuje, s kým bol a kde je a či s ňou nejde tam a tam. Ale to je len môj subjektívny názor, musím vygoogliť čo vraví odborná literatúra.

..furt sa neozýva ale na azete je stále..no nič..

A vlastne vy sa mužom ozývate ako prvé keď s vami nekomunikujú? Lebo neviem či mám na to moc veľké ego ale stále sa nemôžem prinútiť mu napísať. Príde mi to také slabé a vtieravé. Podľa mňa sa ozve sám. Možno ani nie ale neni som typ ženy závislej na chlapovi ako podaktoré..

Zubrienocka2

Pridam svoju skusenost s niecim podobnym - nemusi to vsak dopadnut rovnako aj v tvojom pripade a mnoho veci bolo odlisnych :)

Stalo sa to uz pred rokom, chodili sme spolu dva tyzdne, ale s tym rozdielom, ze on ma predstavil ako svoju priatelku aj kamarátom, s ktorými sme mali ist po mesiaci vztahu na dovolenku k moru. Na tu dovolenku som ani nechcela ist, ale on ma nejako ukecal, tak som si nakoniec povedala preco nie :) Chcel mi dat kluc od svojho bytu (v sobotu), v pondelok sme boli spolu pozorovat hviezdy a v utorok sa so mnou rozisiel s tym, ze sa do mna strasne zalubil, ale po dvoch tyzdnoch to zhaslo...

Tolko moja skusenost :) Ak sa ti tyzden neozyva, podla mna tam nebude vsetko ok z jeho strany