Zo dna na den sa odmlcal

Príspevok v téme: Zo dna na den sa odmlcal
allus22

Ahojte, uz dlhsie dobu si pisem s jednym chalanom. Rozumieme si velmi dobre. Dohadovali sme sa na stretku pretoze on byva dost daleko odo mna. Pisal mi ze mu chybam a ako sa na mna tesi. A potom sa zo dna na den neozval ..proste prestal pisat. Napisala som mu ja ale ani si to neprecital aj ked bol na fb prihlaseny. uz je to viac ako tyzden ..neviem co si mam mysliet, nechcem mu vypisovat lebo vidim ze ani tu spravu odvtedy si neprecital. mozno sa nieco stalo. ale aj predtym to uz raz urobil ale to boli len tri dni ale teraz je to uz dlho. pritom sme si pisalvali kazdy den a vsetko bolo v poriadku..

odpovedam

suhlasim s ivanou. nepis mu. neponizuj sa. to robia baby, co potrebuju chlapa uhanat a nemaju dost sebaucty. Hrda zena to pochopi, vezme z nadhladu a nepotrebuje vysvetlenie. Pretoze jeho ignoracia je jasna odpoved. Vies, ludia robia to, co im je pohodlne. Aj jemu bolo pohodlne sa proste prestat ozyvat. Naco by ti oznamoval "prestavam sa od teraz s tebou bavit", ked mu je konfrontacia neprijemna? Ved to nedava zmysel.

Mozno nevies, ale stalo sa to aj tebe v minulosti, ze si ludom veci nevysvetlila, pretoze ti to nebolo prijemne. Iba ste si pisali, on ti ziadne vysvetlenie nedlhuje. Tym, ze mu napises a "okricis" ho, len potvrdis, ze bez neho nemozes existovat, ze nie si vyrovnana osobnost a cele mu to ulahcis, pretoze ten koniec urobis za neho.

Vyrovnana zena nepotrebuje vysvetlenia, nepotrebuje druhemu oznamovat, ze s nim konci (ved to predsa nerobil ani on) a nebude sa trapit nad niekym, kto si ju nevazi... naozaj sa nezhadzuj a uz mu nepis... jediny sposob, ako niekoho ziskat spat, je neozyvat sa. len vtedy das druhemu sancu zistit, ci o teba stoji... tym vsak nechcem povedat, ze mas cakat, kym sa tento tvoj dotycny preberie... nanho uz kasli. neslo o nic, iba ste si pisali. a ver tomu, ze si nebola jedina, s ktorou takto komunikoval.

ivana456

allus, zabudla som: nepisala by som mu. Vymazala by som ho bez toho, aby som mu to oznamovala.
Ziadne "napisem mu ze mi to mohol aspon povedat a nie sa spravat ako blbec nech vie.." Nechaj ho hlupeho. Preco by si robila dobre niekomu, kto ti skodil? Nech ho vychova rodina a skola.

ivana456

allus, mozno zacal s niekym chodit. A nie je dost statocny na to, aby to to napisal a nechava si dvierka otvorene aj u teba, keby to nevyslo.
Mozno sa v skutocnosti nikdy nechcel
s tebou stretnut. Nieco mu nevyhovuje a pisal ti len tak, mozno cvicne. Taky maly hajzlik. Podlahol moznosti beztrestne klamat. Naco by ti bol?
Kasli na neho. Niektore veci sa proste nedozvies. Musis len akceptovat, ze tento chlapec nie je pre teba. Bodka. Aj keby si ho stretla zoci-voci, nie je povinny ti nieco vysvetlovat.
Kasli na neho. Usetri si dalsie sklamania. Nebrat, ani keby sa ozval.

allus22

slobodna: dakujem pekne , ked mu nestojim ani za par pismen aspon vidim ze to co mi predtym pisal boli len klamstva a hluposti. napisem mu ze mi to mohol aspon povedat a nie sa spravat ako blbec nech vie..vyhodim ho z priatelov, naco ..keby chcel cas si najde ..ked nie ja nebudem cakat donekonecna ..uz mi toto stacilo vidim aky je takze pekne ho vymazem

Slobodna

Nepoteším ťa. Keď sa chlap odmlčí, znamená to iba jedno, že stretol niekoho iného a ty mu žiaľ nestojíš ani len za to, aby ti to vysvetlil a slušne sa s tebou rozlúčil. Samozrejme môžeš dúfať, ospravedlňovať si to pred sebou akokoľvek, dokonca sa aj obviňovať, vymýšľať rôzne sci-fi teórie, takto môžeš prežívať roky a odmietať sa s tým zmieriť, lenže možno niekde na teba čaká chlap, ktorý si ťa naozaj zaslúži a ty ho pre svoju zaslepenosť nebudeš vidieť. Držím ti palce, lebo viem ako to bolí.

allus22

Bubibub: nie ze by som bola z neho namakko ..ale lahostajny mi rozhodne nie je ..preto chcem vediet co sa stalo ale uz neviem co robit..ocividne nechce somnou komunikovat z nejakeho dovodu. naozaj som sa na neho tesila a teraz neviem. rozmyslam ze mu skusim este napisat a ked uz nezareaguje ani nato ..asi ma uz nechce riesit.

je mozne zeby mal strach ale preco by to takto riesil nechapem. Ak je toto ten dovod, uprimne nerada by som sa ho vzdala pretoze je to konecne normalny mily chalan ..mozno on si to o sebe nemysli ale je to tak..netusim co by som mu mala napisat aby ho to donutilo povedat mi pravdu

Bubibub

Ešte ma napadla jedna možnosť - čo ak má veľký strach z reálneho stretnutia sa s sebou? Nečudovala by som sa... predsa len, dlhé mesiace ste si písali, myslí si, že máš o ňom nejaké extra super predstavy a on seba samého hodnotí úplne inak... proste myslí si, žeby to bolo totálne faux pas. Nedostatočné sebavedomie dokáže s človekom porobiť divy...dokonca dopredu sa niekoho aj vzdať.

Bubibub

Alternatív je určite viacero... osobne si myslím, že to rozhodne nie je z toho dôvodu, že nemá čas... kto si chce nájsť aspoň chvíľku času, nájde si ju... Buď sa mu do života votrela nejaká iná dievčina, alebo ti tým chce dať najavo, že nemá záujem naďalej s tebou udržiavať kontakt (či už zo vzdialenostných alebo iných dôvodov...). Dosť možné je aj to, že vycítil, že si z neho dosť namäkko a on to tak necíti, preto to chce takto razantne prerušiť, aby ťa ďalej neranil.

allus22

milli11 : vies problem s netom urcite nema pretoze chodi normalne na Fb. a keby sa uz jednalo o to vymenili sme si cisla predtym este. rada by som verila tomu ze mu len nejde net ale mam normalne pocit ze ma ignoruje a predtym sa isiel roztrhat ze kedy pridem ze ma chce vidiet a podobne veci. nedava mi to logiku ..posledne sme si normalne pisali rozlucili sa ..a potom som mu napisala a on nic o par dni som to skusila este raz tiez si to neprecital.
len by som rada vedela co je vo veci pretoze sa mi vazne paci tak nech mi radsej otvorene napise ze je v tom daka ina baba. Ocividne si ani tu minutku na odpisanie nenajde na jednej strane ma to trapi a rozmyslam preco ..aj ked viem ze zbytocne. na druhej strane by som najradsej vynadala aj ked len cez fb ale naco ked necita.