Jeanine... akné

Príspevok v téme: Jeanine... akné
maruska66666

ahojte, pred necelím mesiacom som zmenila HAK Belaru na jeanine. Belara bola celkom dobra, len som sa s nou citila zavodnena. Odkedy však užívam Jeanine neskutočne som sa vyhádzala na brade, mám same podkožné vyrážky. Myslíte, že to je tým, že som zmenila hak a časom sa to zlepší, alebo mi to uz zostane? :(. Pri uzivani belari som mala celkom peknú pleť, pred užívanim HAK dosť hroznú tak mám obavy. čé by mi mohlo pomoct?

A ja

S kožou je to ako so všetkým druhým,pokiaľ sa o akne poriadne a profesionálne nestaráš,sama antikoncepcia ho ťažko spraví.Jednoducho treba tvrá 1x mesačne opatriť a je pokoj.

Maoam

HAK je svinstvo, ktore je indikovane ako terapia pri niektorych ochoreniach, zavisi od konkretne zvolenej estrogenovej a gestagenovej zlozky,
pri akne moze pomoct antibioticka liecba, casto ale akne vznika nielen z horm. vykyvov,ale aj zanesenych criev, konzumacie nespravnych potravin (privela cukru, bielej muky, ml. vyrobkov) a hlavne pri nedostatku vitaminov sk. B (B2, B5, B6), A, E, C a pri nedostatku zinku, selenu.