Sexualna povaha

Príspevok v téme: Sexualna povaha
neon

Uz odmalicka snad od svojich siestich rokov velku cast kazdeho dna myslim na sex som neskutocne plitky clovek ja si to naozaj uvedomujem lenze mozem ja snad zato ze sex a fizicka krasa zien je to co ma na svete skutocne naozaj zaujalo?vsetko ostatne ako sport historia sledovanie filmov cestovanie citanie knih a ine konicky ktorim sa venujem je len nieco druhorade skutocne sa viem nadchnut len ked vidim niake fizicky pekne dievca a prectavujem si ako sa s nou milujem ja krasou som nechapem preco nebol obdareny a tak prejavuju o mna zaujem dievcata ktore vobec niesu moj typ a ked mam z niakou z nich sex tak si prectavujem vzdy niaku inu zenu krora ma krasou zaujala ja naozaj nemozem zato ze je to jedine co ma na tomto svete skutocne fascinuje nechapem preco som sa nenarodil ako nejaky topmodel aby som sa mohol venovat tomu comu sa naozaj chcem venovat a preto nechapem aky zmysel ma zivot bez fizyckej krasy.

Zvonodrozd

Neon, mohol by som písať dlho a veľa, ale naozaj ako ti už poradili predo mnou, na obal, rozumej fyzickú krásu ženy sa vy...onéé. Môžeš to brať len ako akýsi doplnok, ale podstatnejšie sú iné veci, ale na to prídeš hádam skoro aj sám. Teraz by si mi asi aj tak neveril,mám dojem že sa o tom musíš presvedčiť sám. Krása nie je zárukou šťastia.

ivobrick

Ty mas kolko rokov neon? 15?
Podla mna poznas velmi malo ludi ked pises co pises.
Poznam aj pekne aj nie pekne baby, ale to co ma zaujme na zene je to ci je s nou sranda, ci vie aj nieco ine ako stat pred zrkadlom atdd..

Ak tuzis po babike co roztiahne nohy a drzi usta, kup si gumenu ancu.

Jasne, krasa je dolezita, ale zijeme v roku 2014, takze kazdy s tym rozhodne nieco moze robit.. Takze aj silnejsia baba moze byt pekna, zabavna, mudra.. a dobra v posteli.

usb

Si dost povrchny clovek. Ale raz prides po rozum az budes starsi. Vela chlapcov v mladosti hladia len na krasny obal a na obsah kaslu. Potom si taku s krasnym obalom vezmu za zenu a az neskor zistia, ze ten krasny obal nevie varit, nechce upratovat, je financne velmi narocna, nedokaze vychovavat deti, nevie setrit, nevie byt verna, je namyslena, hystericka, panovacna, nemiluje ta az tak, atd, atd, atd...
Niektori vsak aj v 40 letia len na obal a tie s krasnym obalom zase letia na prachy :D

Lulu2011

aj skaredi chcu krasavice, to je problem, aj nemusi byt, ale to by si musel mat top charizmu, ale aspon plny ucet, aby ta chcela nejaka krasna :)

kafe

ja nechápem, prečo sa nemožeš venovať tomu, čomu sa chceš venovať? Mi to pripadá, akoby si sa dopredu odpísal (som škaredý, tak peknú babu nemôžem mať), kočku si sa ani len nepokúsil zbaliť a teraz tu ideš fňukať nad tým, aký ma život zmysel???
Choď si za tým, čo chceš! Čo je na tom ťažké? Už si sa pokúsil zblížiť s peknou babou? Fakt kašli na to, čo hovoria druhý, či si povrchný, zlý, neviemaký.. proste si aký si, si dokonca úplne normálny (každému sa páči niečo iné a tebe sa páči obal, je to úplne v poriadku), len ty brániš sám sebe byť tým čím si (bože, to je komolenina) a snažíš sa hrať na obdivovateľa vnútorných hodnôt. Tak sa prestaň hrať, prestaň klamať sám seba a začni žiť tak, ako si to predstavuješ. Dovoľ sebe samému zaujímať sa IBA o pekné ženy, o ne sa snaž a s nimi a pri nich buď šťastný.

marlenka2

Nepozeraj toľko porno, lebo asi nič iné nerobíš len si ho honíš pri porne. Preto si aj tak veľmi zaťažený na obal a nie na obsah. Pomohlo by zamestnať si myseľ aj inými činnosťami lebo máš asi veľa prebytku voľného času. Takže vyplň si deň rôznymi činnosťami ktoré ti zamestnajú myseľ na iné myšlienky nie len na baby.

neon

Obmedzeny teda som o to sa z nikym hadat nebudem ale mna ta takzvana vnutorna krasa vobec proste nezaujma ta fizycka je proste fascinujuca ja chapem ludi ktorych vie zaujat aj niaka seredna ale z dobrou povahou mna to ale vobec proste nenadchlo uz odmalicka som proste obdivoval na zenach exteriery nie interiery

hulala

To ze si sa nenarodil pekny, riesit nemusis

Problem je len v tvojom obmedzenom vnimani,

Viem, ze to nie je lahke, no skus si vsimat na tych podla teba nepeknych dievcat nieco pekne a nehlad nato podla teba skarede...malo by sa to zlepsit

no nechcem ti davat ziadne nadeje, lebo si tak obmedzeny, ze to mozno ani pojde