Čo tým sleduje?

Príspevok v téme: Čo tým sleduje?
hugo2345

Poznám sa s jednou babou sme spriaznene duše mám ju asi viac rád ako rád....ľúbim ju....chodíme spolu vonku, smejeme sa, bozkavame sa, hovorí mi že ma lúbi, ja jej to hovorim....ked som chcel že či ideme nejaký vzťah skúsiť tak že načo ked sme super kamarati.....Akože ja to nechápem...čo mám robiť?...svojim spôsobom ju mám rád aj po tomto ale fakt neviem čo mám robiť v takejto situaacii som ešte nebol... :'(

oui..

nerob v prvom rade nic, co je neprijemne Teba a co by si mal robit iba pre to, aby si ju nestratil. chces s nou viac ako len "kamaratstvo", chcel by si ju nazyvat svojou frajerkou a mat "vynimocnost" co sa tyka randenia a intimnosti? v takom pripade jej to neposkytuj zdarma. ona od Teba dostava vsetko a Ty neziadas nic naspat, samozrejme, ze to nechce menit, lebo je to takto velmi pohodlne. moze s Tebou robit, co sa jej zapaci a vzdy moze cuvnut, ked sa zjavi v jej ociach niekto vhodnejsi a ani len nebude mat vycitky, lebo ved "ste boli len kamarati". pokial ju lubis, nenechaj sa manipulovat a ublizovat si a stanov si jasne hranice a pravidla. takto Ti moze len ublizit a vazit si Ta skutocne aj tak nezacne.

Agnes989

Bozkavate sa, hovorite si, ze sa lubite ale vztah ona nechce? A to co teraz mate je co? Nevinne kamaratstvo to nie je. To je bud kamaratstvo s vyhodami, ale ked si hovorite ze sa lubite, tak predsa mate vztah.

usb

Bozinku, "ideme nejaky vztah skusit"
To uz aj vztahy sa planuju dnes? Akoze, vcera sme vztah nemali a od zajtra uz bude ci ako? Vsak trosku sa uvolni chlapce, vztahy sa neplanuju, vztahy sa buduju casom. Akoze nabuduci stvrtok si zacnem vztah s hentou... To si vsetko tak planujes, aj kedy sa pojdes vy**at :D
A podla mna nieste kamarati lebo kamarati sa medzi sebou nebozkavaju len tak, pokial to niesu bozky na lice. Takze vy dvaja asi neviete ani nacom ste. Ach deti..