Kedy sa zacina chalan povazovat za muza?

Príspevok v téme: Kedy sa zacina chalan povazovat za muza?
chlapnechlap

Kedy? Kedy sa mozem nazvat muzom? Ked mi rastu fuzy? Ked zacinam mat vystrek z penisu? Ked mam prvu poluciu? Ked zacinam mutovat v hlase? Kedy?
Kedy vy nazvete chalana ze uz je muz? Nemyslim v psychike ale po telesnej stranke. Alebo je to vekom, ze do 18 je este chlapec a po 18 je uz muz?
Vdaka za pozornost :) Len tak uvazujem z dlhej chvile.

kafe

nuž, tá telesná stránka je naozaj veľmi zanedbateľná a oveľa viac spraví to, ako sa muž správa, aký má postoj k veciam, či je zodpovedný, či je džentlmen.. atď.
Ja osobne som išla dokolien aj z niektorých chlapcov, čo boli ešte deti, tintítka, ale správali sa tak.. pekne, zrelo, slušne.. z nich to tak nejak bolo cítiť, to príjemné chlapské správanie. Snažila som sa nájsť nejakú telesnú vlastnosť... ale nič ma nenapadlo. Jednoznačne vyhráva správanie.

usb

Polucia to nieje, tu maju chlapci uz priblizne v 13 rokoch takze nou nie, to by si skoro chcel :D Ani samotne fuzy z teba muza nerobia. No ale pokial to beries len cisto na zaklade fyzickych prejavov tak ano, fuzy a chlpy, svaly, hlas, ejakulacia su prejavy ze sa stavas muz.

paculka

Poznám 30tnikov, 40tnikov, ktorých nepovažujem za mužov. Len za nevyzretých chlapcov. Chlapom sa nestávaš na základe fyzických čŕt. Chlapec dozrie v muža, keď sa z neho stane čestný, zodpovedný, vybúrený chlap. To, že sa ti postaví, prvý sex, zbieranie skalpov, zarastanie to z teba chlapa neurobí.

velky vtak

povedal by som ze erekciou ale ako vieme uz 3rocni chlapci maju erekciu takze to nebude nou. Myslim ze muzom sa chalan stava ked je u neho poriadny porast v ohanbi a na brade. Potom ked uz vie ovladat svoju erekciu a vrusenie a vtak sa mu postavi pri pohlade na peknu babu. Potom ked uz domutoval a ma muzny hlas. A najma ked vie co chce.