Kamaratstvo s cudzimi

Príspevok v téme: Kamaratstvo s cudzimi
kamosss

Poprosim vas a nejaku odbornu literaturu alebo co na vztahy...ako nadviazat vztah, ako nebyt nudny ako rozvijat konverzaciu ...zacnem konverzaciu s nejakym dievcatom a po chvily (nejakom case) uz ju prestanem bavit ,prestava mat o mna zaujem...preto si chcem nieco precitat a naucit sa,mozno mi to pomoze..nalebo nejaka stranka internetova kde su rady,tipy ...skusenosti ...ako na to spravne...normalne mi nejde udrzat hoci len obycajny kamaratsky vztah s nejakou cudzou osobou opacneho pohlavia (vacsinou) ...a neviem kde robim chybu naozaj...ani nemam v podstate novych kamosov/sky ..len tych co ich poznam uz asi 10 rokov

kafe

tie pochybnosti a nízke sebavedomie je z teba cítiť. Nech sa akokoľvek snažíš konverzovať, usmievať, zaujať.. nízke sebavedomie to prebije. A funguje to aj presne naopak, sebavedomý chlap, spokojný sám so sebou nemusí povedať ani slovo a zaujme už len tým, že je, cítiť z neho NIEČO, tú pohodu a vyrovnanosť a takýto človek ľudí priťahuje. Nepotrebuješ sa učiť nič, stačí, keď si budeš vážiť sám seba, prestaneš si prehrávať sebazničujúce myšlienky v hlave (že to zese dopadne najhoršie) a nahradíš to aspoň niečim neutrálnym - nemám čo stratiť, možno to teraz dopadne dobre. Nauč sa mať rád sám seba a pristupovať k sebe (aj v myšlienkach) akoby to bol niekto druhý. Miluj seba samého, ako svojho blížneho.. možno si to niekde počul :) v trochu zmenenej podobe.

kamosss

ved ja som celkom usmiaty clovek..furt sa smejem a neobchytkavam nikoho..vravim ze sa nedotykam ludi lebo mam stym len zle skusenosti..ja sa vzdy zaujimam o toho druheho..len potom akoby sa daco obratilo..pokazilo alebo neviem a konec..uz ma maju uplne niekde...taka dobra kniha alebo stranka by sa naozaj zisla..myslim..a ja teraz nehovorim o rande...ale napr aj na diskoteke ked su dievcata..kamos si prisadne ku cudzim a v pohode sa bavia..a pojdem ja a snazim sa ale nejak to nejde..som akoby nevyrazny alebo nemam charizmu alebo neviem

Agnes989

Casto sa usmievaj, tvar sa prijemne, neobchytkavaj ju hned na prvom rande, hovor jej o sebe ale zaujimaj sa aj o nu, ked ti rozprava, so zaujmom a usmevom ju pocuvaj, divaj sa jej rovno do oci. To by v tom bol cert aby si nejaku nezbalil. Urcite su aj nejake stranky alebo knihy o tom, ako sa spravat na rande, ale ja o ziadnej neviem, to si musis vygooglit. Da sa to naucit, byt prijemny spolocnik!

Agnes989

Rozpravaj o sebe, aj sa pytaj na nu, ked ona hovori, pozorne ju pocuvaj, usmievaj sa a neskac jej do reci. Ja neznasam ked mi chlap skace do reci v jednom kuse, potom mam pocit, ze ho vobec nezaujimam. Spytaj sa svojich kamaratov ako sa bavia s babami.

kamosss

praveze ja sa skoro vzdy vypitujem, ja zacinam rozhovor..nevelmi rad sa bavim o mne...ale mozno je chyba inde...som pocul uz aj ze ludia su ktebe taki aky si ty knim..to znamena ze ak som taky ze sa nerad dotykam alebo nesom taky priatelsky navonok. tak aj oni su taky ku mne..ale ja naopak mam rad dotyky a aj priatelsky viem byt...len neviem ako to ukazat,vyjadrit...ako ..napriklad sa bojim "hodit ruku cez rameno" niekomu koho ani nepoznam len tak..lebo ma uz velakrat odmietli..a chcem sa zbavit aj toho pocitu ze furt to dopadne najhorsie.ked nekoho oslovim alebo tak..

erika12

určite je internet plný všeliakých tipov a rád .... ale na každej s tých stránok je niečo čo je pravda a niečo čo vobec nefunguje ... ak ide o baby taká ktorej by si sa fakt že páčil . by sa s tebou snažila podla mna naviazat niejaku komunikaciu alebo niečo s tým robit .. tak si nelám hlavu , a skus sa jej popýtat čo ma ráda a tak dufam že nerozprávaš furt len o sebe :)