Za kolko znova farbit? Palette color shampoo?

Príspevok v téme: Za kolko znova farbit? Palette color shampoo?
ladyblack

Ahoj, poprosim o radu niekoho kto sa vyzna,alebo ak je tu nejaka kadernicka. Dnes som si dala na vlasy farbu Palette color shampoo na 24 umyti, cokoladovu farbu.

Chcem sa spytat za kolko bude vhodne si farbu aplikovat znova? Mesiac staci?

Mam svoje hnede vlasy, v lete som si na ne spravila ombre, potom som si ich po case opat zafarbila tonovackou na hnedo u kadernicky. ALe farba sa uz vymyla a preto som si dnes dala cokoladovu palette. Farba chytila pekne, ale zda sa mi akoby som mal pomedzi este nejake hnede, svetlejsie pramene nez su zvysne zafarbene vlasy.

Tak ma zaujima kolko by som mala pockat aby som si farbu mohla dat znovu,aby som aj tieto pramene zafarbila? Alebo ich mozem aj teraz niekedy jednotlivo povyberat a na ne naniest farbu? Chcem totiz zakryt tie zvysky ombre, aby som mala peknu jednotnu farbu na vlasoch.

Ku kadernicke sa nechystam, paletka mi vyhovuje a celkovo dost usetrim.

ladyblack

ano viem ze su inej kvality ale su aj dost drahe :( ale za blbost sa plati omnoho vyssou cenou, chcela som prekryt ombre a teraz mam dobre ze nie cierne hnedo cervene vlasy a to som ten sampon nechala schvalne posobit kratsiu dobu aby nechytil prilis tmavo.. dufam ze sa co najskor tejto samponovej farby zbavim

zuzi74

Zmyvatelne sampony v kadernictvach su inej kvality ako tie v drogeriach. Mozno sa to kadernicke na prvy sup uplne nepodari...ale urcite bude vediet profesionalnejsie poradit a casom farbu vlasov zjednoti.

ladyblack

ano, planujem nablizsie dni ist ku kadernicke, ale uvazujem ze sa dam u nej odfarbit, len ma zaujima ci s tym nebude problem kedze sa nejedna o klasicku farbu ale o sampon?

ladyblack

kikarika1: a aku farbu si z nich davas? a povodne vlasy mas ake? lebo ja sa bojim ze sa mi ta tmava z mojich stredne hnedych ani nezmyje a z tych uz zosvetlovanych (mala som ich do oranzova) uz vobec

inac co si myslite, bude vediet kadernicka tu samponovu farbu odfarbit? vratane tej ktora je na ombre vlasoch? ta farba na slnku totiz vyzera uplne inak, az do cervena, takze by som sa jej najradsej zbavila..

kikarika1

Palette používam aj ja, ale farbu na vlasy, nie šampón...mne sa aj farba na vlasy zmyje po 3-4 umytiach a nerozumiem prečo...prvé 2 týždne od farbenia mám vlasy krásnej farby a potom to už ide dolu vodou :)))))))