Infekcia ust a oralny sex

Príspevok v téme: Infekcia ust a oralny sex
zoja555

Vyse pol roka sa mi z vnutornej strany lic, kazde cca dva tyzdne spravi vyrazka naplnena asi vodou, ktoru si prasnknem, zahoji sa a zas o dva tyzdne sa mi na tom istom mieste spravi. Okrem toho mam sliznicu na tom mieste podrazdenu, ked si jazykom po tom prejdem su tam take ryhy akoby do nej, citim, ze to nie v poriadku...Mam partnera a mam info, ze ma podviedol. Mame spolu casto oralny sex, kedy mu to ja ustami robim, mam otazku, moze to mat s tym suvis?

lili555

Dobry den chcem sa spytat ked som trochu nachladnuta respektíve nadcha trochu bolest hrdla a beriem antibiotika ,, mozem chlapovi spravit to ustami? je tam moznost ze ochorie ?

zbludiladusa

ale inak,ja vždy,ked mu to spravím ustami,tak potom si vyplachnem usta nejakym tvrdším alkoholom:) aspon udeš mať istotu,že nič ti nezanesie,taká 52 % domáca všetko vypáli,len hm,viem,že nie vždy je to po ruke ,logicky :)

zbludiladusa

zoja-ja mám podobný problém
ako ja mam po orálnom sexe,ked spravím partnerovi,tak mam take divne,niečo ako aftu na jednom mieste v ustach,ale nedivam sa tam,ani to nijak nerozoberam,nevytlačam to,dam si B vitamín,potom masť na to,propolis,a do pár dní je to fuč,je to len asi infekcia znie zrovna čistého penisu,alebo podobne.ked sa predtým partner nekúpal pár hodín alebo tak.niekedy nie je vždy možné sa tesne predtým okupať,nejako to neriešim,afty,alebo takéto daké neviem vyražky,či čo to je,som mala aj predtým,než so prvykrat robila orál partnerovi.partner predo mnou nemal sex.partnerku,a ani ma nepodvádza,takže neviem,z čoho to môže byť.možno asi preto,že -on máva dosť často problémy s močovými cestami,jemu stačí malo a je prechldnutý,tak možno počas prechladnutia som mu spravila orál,a z toho som to ja dostala,neviem,ale určite by som z toho vedu nerobila.
ale na tvojom mieste by som sa ho spytala,ci ta žena s kt.ta podviedol bola zdravá,alebo ako to vlastne je.
na tvojom mieste by som sa bála možných prenosných chorob.
može to byt hocičo.
no kludne je možné,že teraz ta len nevedomky straším,a je to len obyčajna infekcia z nie extra čistého partnerovho penisu,ktorá sama zmizne :)takze klud

pohar vody

Takze ty mas uz vyse polroka nieco v ustnej dutine a nadalej mu vykonavas oral a neriesis ten zdravotny problem s lekarom? To vas niektore treba kyjakom ovalit aby ste si zacali viac vazit svoje zdravie a telo? Treba vam hubu nabit aby ste sa spamatali? To preco si nesla za lekarom aby ta vysetril co to je? Ale namiesto toho mu nadalej fajcis vtaka. A este mu fajcis aj ked ho strkal do inej a bohvie kde vsade jej ho strkal mozno aj do zadku. Moze to byt ten spominany syfilis ale aj nieco ine. Pohladaj si na internete prejavy pohlavnych chorob ci sedia tie priznaky s nejakou z nich. A v prvom rade zajdi za doktorom ci uz obvodnym alebo hned koznym. Oni sa zameriavaju aj na pohlavne prenosne ochorenia. Je to v ich kompetencii. Necakaj a konaj. Ak nieco zanedbas moze ta to stat aj zivot.

ewjoi

a ty mi robis oral aj ked ta podviedol. Ja by som ho poslala do riti. Ktovie s akou defkou spal alebo s kolkymi. Nemas hodnotu ze mu potom co urobil este aj oral robis. Tak ti treba ked mu robis sexualnu sluzku. Na tvojom mieste by som sa mu do penisu poriadne zahryzla. Trosku hrdosti by ti nezaskodilo mat. Moze to byt aj syfilis. V prvom stadiu sa tvoria take vriedky a potom sa zahoja a nastupuje druhe stadium. Precitaj si o syfilise nieco na webe. Moze to byt hocico ked chrape s inymi.

zoja555

Ta vyrazka mi po prasknuti mierne krvaca, je to ako afta a ta sliznica je zjazvena, citim na nej take ryhy, je ina, ako som ju mala bezne, nikdy som nemala take problemy, zacala som si to dezinfikovat vodkou a zacalo sa to hojit.