Je to predzvesť rakoviny prsníka?

Príspevok v téme: Je to predzvesť rakoviny prsníka?
mám strach

Prosím, potrebujem vedieť váš názor. Posledné dva týždne sa mi na ľavom prsníku začala šúpať bradavka. Nieje to stále ale tak raz za deň a niekedy aj viackrát. Začne ma svrbieť a keď si ju poškrabem tak sa začne šúpať. Také biele šupky sa lúpe z nej. Tá pravá nie len ľavá bradavka. Obe si krémujem pleťovým mliekom. Ale až teraz pred dvoma týždňami to začalo. Pochybujem žeby to bola alergia lebo by to sa prejavovalo na oboch bradavkách nie? Alebo je to z toho že som si začala vytrhávať chlpky z bradaviek pinzetou? Ale to robím už od augusta to vytrhavanie. Čo je to? Je to rakovina? Bolesti nemám žiadne len to občasné svrbenie. Prosím čo to môže byť? Svojmu gynekologovi som to ešte nespominala lebo mám strach.
Ďakujem

salalalalala

Si sa zblaznila? jasne ze to neni rakovina. Na kieho si prosim ta vytrhavas chlpy z bradaviek? Z takej jemnej koze, sa potom ani necuduj, ze to mas podrazdene.

jxjxh

Urcite to nieje rakovina...mozno mas proste citlivejsiu kozu a na pravom sa ty to moze zacat supat inokedy..proste prestan si to natierat a supat eate viac pravdepodobne ta to svrbi z toho kremu lebo ak sa ty to zacalo lupat tak je ta koza citliva a krem este viac podporuje svrbivost a len si to zhorsujes...