Neverim mu

Príspevok v téme: Neverim mu
Jojka49

Ahojte prosim Vas o radu,Mam priatela 1,5 roka.Vsetko na zaciatku bolo krasne až pokym som o rok nezistila že ma na zaciatku našho vztahu podviedol s inou.Vsetko som to zistila na JEDNEJ STRANKE KED SI S NEJAKOU PISAL AKO IM BOLO FAJN.k vsetkemu sa mi priznal že to bolo v nasich zaciatkoch.dpustila som mu ale mam v hlave peklo,stale mu kontrolujem posledný polrok maily,telefon mu vezmem hned ak mam priležitost že to nevidi,Staci že len mu nejaka napise že ako sa ma a on jej posle smajlika pusinku ide ma roztrhat a už sa hadame.Pripadam si už ako chora a bojim sa že to už nezvladam,Na jednej strane si vravim že OK že zasa bude vsetko dobre ako kedysi ale potom mi v hlave začnu lietat že co ak si s nejakou zasa vypisuje alebo vyvolavaa to ma žerie strasne...už neviem ako dalej,prist onho nechcem lebo ho milujem ale viem že cesta nevedie že mu budem kontrolovat tel a maily.....

anjelik *

Bol,nebol jeden hospic a v tom hospici ležala a zomierala stará žena. Skrz naskrz bola prežratá rakovinou a všetci dokola sa modlili, aby už konečne skapala a nemuseli sa už o ňu starať. V posledných zábleskoch zdravého rozumu starena rozmýšľala, kde len urobila vo svojom živote chybu, že takto úboho skončila? Chorá, nenávidená a sama. Obklopená iba tými,čo s ňou byť museli. A nikdy jej nedošlo, že tou rakovinou sa stala ona sama, že ju zničili jej vlastné myšlienky a predstavy. Že ju zlikvidovala jej vlastná žiarlivosť, jej podozrievanie, ktoré sa jej postupne vrastalo do jej ešte mladého tela, až to jej vlastné zdravé bunky vzdali.
Toto je to, po čom túžiš? Takto chceš skončiť? No ak nie, tak sa konečne spamätaj a začni myslieť normálne. Čo chceš od života a čo chceš od svojho priateľa? Či ho chceš vlastniť, či chceš, aby jediné, na čo myslel, si bola ty? Teraz robíš všetko tak, aby si sa postupne stala pre neho nočnou morou. Nechováš sa ako žena, ktorá miluje, ale ako niekto,kto chce, aby ho milovali. Výmenou ponúkaš vlastné podozrievanie. To ti lásku toho druhého veru nezabezpečí. V každom vzťahu vždy pôjde len a len o teba. Tak si uvedom jedno, že možno je jednoduchšie odísť, ale ani ten ďalší ti tvoje predstavy nemusí naplniť, ak ty budeš stále tou istou paranoidnou ženou, ktorá neverí nikomu, lebo neverí ani sama sebe. Že je hodna lásky toho druhého. :o)

Maoam

jojka, prosimta....UKONCI TO, nehysterci, nediskutuj viac, oznam mu koniec a odid s hrdostou

toto fakt nema vyznam a snad nechces na tej psychine skoncit kvoli niekomu ako on

Jojka49

kED JA SI STALE MYSLIM že ja som na vine alebo ma o tom presvedcil už on??? viem že som niekedy hystericka a vrieskam už pre kazdu blbost...on mi vravi že neozyva sa mi nie preto že ma nemiluje ale že vsetko nanho dolahlo tie hadky a vsetko že to neznamena že ma nemiluje ale že nedokaže mi po tom vsetkom povedat že ma lubi lebo proste je taka povaha a musi to vsetko stravit a vrajže nemam nanho tlacit lebo to nieje dobre ked bude nieco robit nasilu a pisat mi len koli tomu že ja to chcem.

Maoam

jojka, spamätaj sa a ak mas este zvysky sebaucty, UKONCI TO TY

ver mi, ze sa das dokopy, posobis ako celkom fajn baba, akurat si myslis, ze nemas dost sil a este stale sa snazis ospravedlnovat ho

NEROB TO, odrbava ta

jojka49

Ja uz mam pocit ze som schopna na psychiatriu.dnes mi len raz zavolal cez obed normalne sme sa bavili a otazka na mna cipridem vecer za nim no naco asi tam mam ist? .... nemam ani chut ani nnic.som v sprostej depresii co dalej a ako dalej tiez niesom najmladšia a poviem pravdu co dalej? Nemam teraz pocit aby ma klamal ale ked si niekedy chcem kuknut jeho tel.vadi mu to ale preco? Ja nemam problem nechat tel.na stoliku a odsit z izby lebo viem ze nikto mi nepise ani ja nenadviazujem ziadne komunikacie s kolegami z prace take ktore by mu mohli prekazat.on zasa necha tel na stoliku vypne si zvonenie alebo niekedy ho nevytiahne ani z tasky.vcera bol napr.na viber online do jedenastej do vecera ked ja som s nim nema ani internet zapnuty lebo sa asi boji ze mu tam nieco pride nejaka sprava alebo pod.ja uz neviem ako dalej...ale som v totalne riti

Agnes989

Jojka preboha si snad masochistka alebo co, odid z toho vztahu, nikdy to dobre nebude, stale to bude len hrosie a horsie! Chyba nie je v tebe, on z teba robi horsieho cloveka ako v skutocnosti si. Ja som to zazila na vlastnej kozi, este pred par rokmi som mala priatela, u ktoreho som tiez zistila neveru. Este do toho dokonca zatahoval svoju umierajucu babku, zevraj bol za nou v nemocnici, preto nemohol prist na dohodnute rande a po dlhsom case ked sa to vsetko prevalilo sa priznal, ze bol vtedy s tou druhou. Ja som ho moc lubila, preto som to s nim este nejaky cas tahala, ale stala sa zo mna tiez stihacka, nic som mu neverila. On sa sice s tou druhou vtedy naozaj prestal stretavat, hoci nie hned, najskor sa po prevaleni rozhodol pre nu, potom pre mna ale s nou naozaj prerusil kontakt. Aj neskor mi ale klamal, v inych veciach. Ten vztah uz bol neskor tak chory, ze som vedela, ze to nema cenu zachranovat, lepsie je rozist sa a najst si niekoho ineho, s kym budem moct zacat od zaciatku. Tak som aj urobila a v novom vztahu som uz vobec nebola taka stihacka, verila som mu a ziadne podozrenia som nemala. On sa ale aj spraval inak ako ten byvaly. Definitivne som sa utvrdila v tom, ze chyba nebola vo mne. Ty tomu svojmu tiez nemozes verit, vsak stale vypisuje kamoskam pusinky, to preboha co je. Je to evidentne notoricky kurevnik, ak od neho neodides, privedie ta na psychiatriu. A to psychicke vydieranie ze kvoli tebe zmenil pracu, tak to je tiez dobra kravina. Asi mu na tej predchadzajucej milenke nijak citovo nezalezalo a povedal si, ze ved aj na novom mieste budu urcite aj nejake fajne cicusky ktore zbalim na sex a olizovanie. A zrejme uz aj zbalil ked si posielaju pusinky. Maj preboha hrdost, opusti ho skor, ako ta dostane na psychiatriu.

jojka49

On ma nevydiera len raz mo povedal ze ci som slepa ze coho sa vzdal dobre platenej prace a super pozicie a ze ci si ma teraz vsetky zenske vymazat z tel len koli tomu ze mu nrjaka napise ako sa ma alebo su dakde na akcii z prace a pred vcerom mu prisla foto kde je na fotke 7 zien a dvaja chlapi a pod fotkou napisane ze chybas nam.tiez mi to nepovedal len ja som nakukla do tel. Tak mi nato povedal ze on sato nemoze.ze mal ist na chatu aj on zz prace ale nesiel lebo ist nechcel a ja by som s tym nesuhlasila a nechce aby sme sa uz hadali.tak mu vravim preco by som na tu chatu nemohla ist v buducnosti s tebou ved tiez som mlada ako vy v praci nevidim v tom problem.tak mi nato povedal ze nikto si tam partnerov nevodi lebo je to firemna akcia.stale ked ma tam niekto narodky nikdy sa nejdu zabavit vonku medzi ludi stale su len medzi styrmi stenami a on mi len povie ze naco budu minat po baroch ked maju kde byt.ved jasne ale nie zakazdym a kazdou akciou uzatvorena spolocnost.

Džovanni

Jojka49: Vieš čo je to citové vydieranie? Opustil som dobrú prácu a preto mi teraz musíš tolerovať neveru. Bleee.