Rozchod

Príspevok v téme: Rozchod
Mikina30

PO dvoch rokoch je koniec...uz je tomu mesiac,neviem co je s nim...ostalo zrazu ticho. Po dvoch rokoch spoločného života zrazu bum - koniec, odtshovala som sa od neho, kedže sme sa uz dlhsie hadali a nejak to neklapalo a zrazu o tom cloveku neviete nic. Takisto ako on mne,ani ja jemu sa neozývam. Len je to zvlástne take ticho. Prejde tato bolest?

Slobodna

Nie, tá bolesť neprejde nikdy, bude sa len zhoršovať pokiaľ si to normálne nevysvetlíte a neuzavriete to. Ľudia a najmä muži by sa mali naučiť veci čestne vysvetľovať a uzatvárať. Inak je to podľa mňa maximálne kruté, nechať niekoho len tak, odhodiť ako špinavú handru bez slova a tváriť sa, že mňa sa to viac netýka. Poznám jednu veľmi peknú a hlbokú myšlienku- "Človek je navždy zodpovedný za to, čo si k sebe pripútal!"

lilly789

Mrzi ma to a citim s tebou. Od maja sa vyrovnavam s niecim podobnym ...po hadke zrazu ticho...nic, ako keby som vobec ani neexistovala...

Tie stavy sa nedaju opisat. Od zurivosti k zufalstvu, sebalutovania k pohrdavosti, proste jeden den hore, suhy uplne dole. V mojom pripade som si este zacala nahovarat, ze som to asi pri hadke prehnala a mala by som sa ozvat, aspon, ze ma to mrzi ( aj ked sklamal on, moja reakcia bol iba odpovedou na jeho akciu)

Nekonecne otazky, trapenie, nepochopenie toho, ako sa moze niekto odmlcat len tak...zo dna na den ako keby sme sa ani nepoznali. A to,z e po tom co urobil nema ani stipku zodpovednosti,alebo viny...aspon aby povedal, ze ho to mrzi....nic...tak to bolo v mojom pripade a naozaj mi z toto uz sibalo.

Preplakala som mesiace,je pol roka po a este stale som sa cez to nepreniesla.
VYzrete, vyhovorene a vysvetlene vtazhy,alebo rozchody sa daju pochopit, lahsie sa cez to prenesies...ale ta praznota zo dna na den...ta ma privadzala do zufalstva. A predstava, ze sa nikdy nedozviem odpoved na moje otazky, preco, ako to vobec mohol a ci ma vobec niekedy miloval,alebo za co ma mal,ked dokaze len tak "vypnut"

Tak mesiac je velmi kratka doba, mozno ty budes rozmyslat racionalnejsie. Ale ja si este aj dnes hocikedy poplacem, ked vidim alebo pocujem nieco, co mi ho pripomina. A to je tomu pol roka. Uz je to lepsie, ale ide to velmi pomaly.
Prajem vela sil...kazdopadne...kazde zlo je na nieco dobre...vzdy...aj ked teraz nevidime dovod.

Raz mozno budes s muzom, ktory ta bude velmi milovat a budes velmi stastna...prave vdaka tomu,z e si sa s tymto rozisla.
Vzdy ta to posunie a vela sa z toho naucis...z tych zlych veci v zivote este viac,ako z tych dobrych....

Romi1415

Mikina30, mne pred týždňom odišiel priateľ preč zo Slovenska, zo slovami, že už sa na Slovensko nikdy nevráti ... a vôbec nič mi predtým nepovedal, nenaznačil... a pritom sme neboli ani pohádaní, ani nič, videla som na ňom ako ma má rád, nevidela som na ňom najmenší náznak , že by sa somnou len zahrával alebo pod., ...síce sme boli spolu len 4 mesiace,ale boli to veľmi intenzívne 4 mesiace... asi už navždy si budem klásť otázku, prečo odišiel, prečo mi pred jeho odchodom nič nepovedal..nie len mne, ale ani jeho dcére, mame ... momentálne ma cela táto situácia veľmi trápi..nejem, nespím , musím brať tabletky na ukludnenie, aj keď moc nezaberajú ..neviem či som len moc citlivá osoba, ktorá to moc prežíva, ale toto sa predsa nerobí, odísť bez slova (možno ak tak, iba vo filmoch) :(

Maoam

Mikina30 - toto je typicke zmyslanie kazdej zeny, ktorej sa toto stalo a ktora milovala, sucitim s tebou, pomoze iba CAS a zamerat sa na seba a svoj zivot a chlapov brat uz s rezervou s tym, ze mozno sa raz stane zazrak a natrafis na ihlu v kope sena

Maoam

kablica, suhlasim, ale stava sa to AJ zenami, ktore vobec nedali hned...

a proste z cista jasna je chlap fuc a su to super zeny

kablica

kriza "muzskej roly"...z chlapov sa stali povacsine kalkulujuci zbabelci, ktori sa ani nedokazu rovno pozriet do oci a povedat, preco vztah konci.
je to svojim sposobom i chyba zien, pretoze "daju" hned na zaciatku, ked to este ani vztahom nie je.

Mikina30

Ja som zastancom toho,ze ak to takto chcel, bola to jeho volba, nebojujem, nepísem,nevolam....i ked som mu povedala, ze to takto nechcem,ale povedal,ze uz sa s tým musi vysporiadat kazdy sam. V hlave mam len myslienku, ci ma vobec mal niekedy rad, ci ho to fakt nesere. Ja by som rada vedela co je s nim,ako sa ma....ale jednoducho sa mu ozývat nebudem, je to este take bolestive.Ale on to vie, hodit za hlavu,ako keby som vlastne uz neexistovala?

Maoam

ty kks, v poslednej dobe sa roztrhlo vrece s tymito vecami, to je uz pomaly ako cez kopirku len s mensimi obmenami...a to je jedno forum, mala vzorka

ja zacinam mat dojem, ze je to nejaky trend, takto koncit vztahy a zrazu prazdno, ticho, uz NIC

ta bolest ta prejde, mesiac je ale kratka doba :-((

nie si v tom sama, aktualne sa tym bori len na tomto fore fakt vela ludi, mozno ta to mierne utesi

aj po par mesiacoch ta to este bude boliet, ale uz budes mat najhorsie za sebou